התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
F-15
חבראגב, מה הקשר בין כותרת האשכול למה שביקשת ?
F-15
חברF-15
חברלא אמרתי להסיר את כרום, אמרתי להסיר אותו מכרום. (כי אתה כתבת "להוריד בכרום". כידוע לך המשמעות של "להוריד" זה להוריד את הקובץ מהאינטרנט, לכן שאלתי)
F-15
חבר[QUOTE=ruthpruss]שלום,
התקנתי windows7 מ-windows XP.כל הדברים אוחסנו בתיקיה windows.old.אני לא מצליחה להעלות Word, Excel, Skype וכו'.העתקתי יישומים ובפתיחה המחשב רושם שחסרים קבצים MSVCR80.dllמה לעשות?תודה,רות[/QUOTE]
אין אפשרות להעתיק ישומים. צריך להתקין אותם מחדש בווינדוס 7 !F-15
חבראם אתה מתכוון להסיר אותו מכרום, יש הרבה מדריכים. ראה כאן את תוצאות החיפוש בגוגל:
F-15
חבר[QUOTE=יוני123]האם אפשר להתקין 4 מערכות הפעלה על מחשב אחד?
1. xp2. vista3. win 74. win 8האם אפשר?אשמח לקבל תושבה!!!תודה רבה!!![/QUOTE]
ראה כאןF-15
חבר[QUOTE=eliko_10]מישהו מכיר את התוכנה
ultramonתודה[/QUOTE]
אתה שואל כדי לדעת מהי התוכנה, או אם מישהו מתמצא בתפעולה?F-15
חבר[QUOTE=michelle]לאחר מספר דקות עבודה (משתנה) האייקונים מפסיקים להגיב וכך גם קליק ימני על מסך העבודה. כשעושים ריסארט רואים את כל האייקונים שניסיתי לפתוח כרשימה. לאחר ריסטארט הכל חוזר לעבוד עד לפעם הבאה..
[/QUOTE]במקום לבצע ריסטארט כאשר האייקונים "קופאים", נסה לבצע את הדבר הבא:הפעל את מנהל המשימות (Ctrl+Shift+Esc), בלשונית "תהליכים" אתר את explorer.exe (יתכן שיופיע כמה פעמים) לחץ על כל אחד לחצן ימני ובחר: "סיים תהליך". אל תיבהל כל שולחן העבודה שלך יעלם. כעת לחץ על "קובץ" > "משימה חדשה" והקש explorer.exe. לחץ "אישור". כל האייקונים יחזרו לתיפקוד מלא.בהצלחהF-15 2014-02-16 18:59:54 F-15
חבר[QUOTE=שירשרש]לאחר פירמוט הסתבר לי שיש תיקייה חשובה שלא נשמרה.
אשמח לקבל המלצות על תוכנות לסריקת הדיסק הקשיח על מנת לנסות לשחזר.אשמח מאוד (!) לעזרה בהקדם.[/QUOTE]
הדיסק כרגע ריק, או שהתקנת עליו מערכת הפעלה חדשה?F-15
חברהורד את הקובץ הזה, חלץ והתקן.
בסיום ההתקנה, הפעל את התוכנה. במסך שיפתח בחר באופציה: Disk Managementשם יש אופציות גיבוי שונות.בהצלחהF-15
חברמדוע אינך שואל בחנות שקנית ??
F-15
חבר[QUOTE=eytan]שלום
מאחר ובאפריל מיקרוסופט מפסיקה את תמיכתה ב-XP אבקש מכם שתעזרו לי.יש לי מערכת מיקרוסופט וינדוס XP פרופשיונל גירסה 2002, Service Pack 3Rמחשב פנטיום Daul core E6700@ 3.20GHZ של RAM 1.96GB,3,200GHZהרחבת כתובת פיזית.אני מנסה להוריד וינדוס 7 וגם מנסה להוריד את ה-וינדוס 7 אדוייזר וזה לא הולך מה עלי לעשות.תודה,איתן[/QUOTE]
בבקשה כל מה שצריך + כל ההוראות:F-15
חברלמען האמת, רציתי לשאול אותך לפני כן אם פירמטת הכל כולל ה – HP, אבל לא רציתי "למרוח".
בכל מקרה, אני שמח שהסתדרת, ותודה שהסברת איך.שבת שלוםF-15
חבר[QUOTE=zup12]מדובר במחשב hp probook 4530s, פרמטתי אותו ואני לא מצליח למצוא את הדרייבר
שמגדיר את הכפתור שנמצא על עכבר המגע, שבלחיצה עליו ניתן לנטרל את העכבר.אני מתכוון לזה:
https://www.youtube.com/watch?v=w0FV8SR3Auc
[/QUOTE]
אתה יכול לשחזר את כל הדרייברים מתוך תוכנית השירות של HP.הכנס להתחל > כל התוכניות. אתר את הפריט הבא:לחיצה עליו תפתח את החלון הבא:לחץ על האפשרות המסומנת, ובמסך הבא סמן V במקום המסומן.לסיום, לחץ על התקן.אני חייב לציין שכל זה צולם ממחשב מדגם HP 4520s. אני מקווה שגם בדגם שלך זה היינו הך.בהצלחהF-15
חברתודה
-
מאתתגובות