פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search replies: התגובות שלי בפורום מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 16 בספטמבר 2008 בשעה 14:24 בתגובה ל: a disk read error occurred #9306 eligחבר זה לא בגלל הHD כי הוא חדש בן חצי שנה (אבל גם אז יכול להיות פאק ביצור…בכל מקרה זה לא זה) למישהו יש פתרון??? 15 בספטמבר 2008 בשעה 18:21 בתגובה ל: a disk read error occurred #9268 eligחבר זה יכול לקרות רק כשאני מדליק את המחשב … וזה בדיוק לפני השWINDOWS מתחיל להידלק. 15 בספטמבר 2008 בשעה 14:10 בתגובה ל: עזרה.. לא מצליח למחוק תיקייה .. #9257 eligחבר תעשה תמונה ותראה לי 15 בספטמבר 2008 בשעה 13:41 בתגובה ל: עזרה.. לא מצליח למחוק תיקייה .. #9255 eligחבר תראה אתה לא יכול לדעת עם אתה עשיתה את התקייה או לא … יכולתה להתקין דרייבר או כל תוכנה אחרת והתקייה נוצרה … בכל מקרה עם אתה כל כך רוצה למחוק אותה ואתה בטוח שאתה לא צריך את התוכן שבה כנס למצב בטוח ומשם תמחוק אותה. אבל לפני שאתה עושה משהו תעשה גיבוי למחשב מדריך למצב בטוח במידה ונוצרה בעיה אחריי מחיקת התקייה… תשתמש בזה שחזור המערכת בהצלחה! 15 בספטמבר 2008 בשעה 13:22 בתגובה ל: עזרה.. לא מצליח למחוק תיקייה .. #9253 eligחבר זה תלוי באיזו תייה אתה רוצה למחוק …יש מצב שמה שיש בתוך התקייה זאתתוכנה או משחק שפועלים כרגע על המערכת.. עם זה תוכנה תסגר אותה מה TASK MANAGER ותנסה למחוק.. עם זאת תקייה של WINDOWS לא מומלץ למחוק… בקיצור תבדוק עם התוכן של התקייה לא נמצא בשימוש מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)