התגובות שלי בפורום

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: המחשב לוקח המון ראם #57609

שלום חגי

הכול בסדר במהלך ההתקנה של העדכונים המחשב באמת משתמש בהמון זיכרון פנימי וגם בליבות של המעבד , אז אם אחרי סיום ההתקנה של העדכונים וההפעלה המחשב עובד כרגיל אז הכול בסדר גמור 🙂

מקווה שעזרתי

איליה

בתגובה ל: סדר אותיות הפוך #57608

על איזה תוכנה מדובר ?

בתגובה ל: הארד דיסק #57607

שלום יחיא

קודם כול תגיד האם הכונן הקשיח עדיין עובד ? את שומע ממנו רעש כמו של מנוע קטן 🙂 ? ככה נדע שהמנוע שלו לא נשרף , כי אם כן כול המידע הלך 🙁 , ואם לא אז טכנאי מנוסה יכול לעזור לפתור את הבעיה ולשלוף נתונים מהכונן

מחכה לתגובתך

איליה

בתגובה ל: מחשב עובד רק בעמידה #57606

שלום SHTOOT

תן לי להבין קודם כול האם מדובר במחשב רגיל או נייד ? זאת תהיה נקודת התחלה טובה 🙂 , כי בזיהוי התקלה קודם כול צריך לזהות את סוג המחשב

מחכה לתשובתך

איליה

בתגובה ל: מסך שחור #57605

שלום חגי

אני אשמח לעזור לך אבל מהתיאור שלך קשה להבין בדיוק מה קורה כשאתה מדליק את המחשב , אולי תוסיף עוד פרטים בבקשה ? או אולי תצלום מסך זה יעזור מאוד..

ולמקלדת אין קשר לבעיה

מחכה לתשובה ממך

איליה

בתגובה ל: כונן C מלא ללא סיבה #57604

שלום אלדד

הבעיה שלך נוצרת כתוצאה מכך שלא פירמטת את המחשב , תבין התקנה מחדש ללא פירמוט לי משפיעה בכלל על מערכת ההפעלה ולכן לא פותרת את הבעיה 🙁

ככול שמערכת ההפעלה עומדת על מחשב יותר זמן ככה היא מתחילה לתפוס מקום במיוחד אם מדובר ב – WINDOWS XP

הבעיה הזאת היא נפוצה מאוד והדרך היחידה לפתור אותה היא לגבות את כול הנתונים לפרמט לגמרי את המחשב ואז להתקין את מערכת ההפעלה

ובהזדמנות גם לשדרג אותה לפחות ל – WINDOWS 7 , אם זה אפשרי…

בהצלחה

איליה

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)