התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
שלום חגי
הכול בסדר במהלך ההתקנה של העדכונים המחשב באמת משתמש בהמון זיכרון פנימי וגם בליבות של המעבד , אז אם אחרי סיום ההתקנה של העדכונים וההפעלה המחשב עובד כרגיל אז הכול בסדר גמור 🙂
מקווה שעזרתי
איליהעל איזה תוכנה מדובר ?
שלום יחיא
קודם כול תגיד האם הכונן הקשיח עדיין עובד ? את שומע ממנו רעש כמו של מנוע קטן 🙂 ? ככה נדע שהמנוע שלו לא נשרף , כי אם כן כול המידע הלך 🙁 , ואם לא אז טכנאי מנוסה יכול לעזור לפתור את הבעיה ולשלוף נתונים מהכונן
מחכה לתגובתך
איליהשלום SHTOOT
תן לי להבין קודם כול האם מדובר במחשב רגיל או נייד ? זאת תהיה נקודת התחלה טובה 🙂 , כי בזיהוי התקלה קודם כול צריך לזהות את סוג המחשב
מחכה לתשובתך
איליהשלום חגי
אני אשמח לעזור לך אבל מהתיאור שלך קשה להבין בדיוק מה קורה כשאתה מדליק את המחשב , אולי תוסיף עוד פרטים בבקשה ? או אולי תצלום מסך זה יעזור מאוד..
ולמקלדת אין קשר לבעיהמחכה לתשובה ממך
איליהשלום אלדד
הבעיה שלך נוצרת כתוצאה מכך שלא פירמטת את המחשב , תבין התקנה מחדש ללא פירמוט לי משפיעה בכלל על מערכת ההפעלה ולכן לא פותרת את הבעיה 🙁
ככול שמערכת ההפעלה עומדת על מחשב יותר זמן ככה היא מתחילה לתפוס מקום במיוחד אם מדובר ב – WINDOWS XP
הבעיה הזאת היא נפוצה מאוד והדרך היחידה לפתור אותה היא לגבות את כול הנתונים לפרמט לגמרי את המחשב ואז להתקין את מערכת ההפעלה
ובהזדמנות גם לשדרג אותה לפחות ל – WINDOWS 7 , אם זה אפשרי…בהצלחה
איליה -
מאתתגובות