התגובות שלי בפורום

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: העברתי 400 תמונות למחשב והן לא נפתחות #57639
    SH
    חבר

היי, לא הצלחתי להוריד את תכנת הפנדורה, הופיעו לי הרבה אפשרויות להורדה ולא הבנתי מה בדיוק אני צריכה להוריד.

תודה על העצה, העברתי את התמונות מהמצלמה ומחקתי רק מפניי שאין מספיק מקום בכרטיס הזכרון):

בתגובה ל: העברתי 400 תמונות למחשב והן לא נפתחות #57636
    SH
    חבר

תודה על העזרה, נסתי את שתי האפשרויות אך שתיהן לא צלחו לצערי ): 

בתגובה ל: העברתי 400 תמונות למחשב והן לא נפתחות #57635
    SH
    חבר

היי, התכוונתי שיבאתי את התמונות מהמצלמה למחשב (לאחר היבוא הם נמחקו מהמצלמה), לתמונות יש סמל שונה מבדרך כלל והן לא נפתחות כלומר, כאשר אני לוחצת עליהן לפתיחה מופיעה לי ההודעה הבאה במקום בו התמונה אמורה להיות ?למציג התמונות של Windows אין אפשרות לפתוח תמונה זו מכיוון שמציג התמונות אינו תומך בתבנית קובץ זו או שלא נמצאים ברשותך העדכונים האחרונים למציג התמונות?. חשוב לי לציין שהתמונות נמחקו מהמצלמה, בדרך כלל אין שום בעיה ביבוא ולכן לחצתי על מחק לאחר היבוא ורק אז גלתי שהתמונות לא מופיעות. תודה על העזרה

בתגובה ל: העברתי 400 תמונות למחשב והן לא נפתחות #57634
    SH
    חבר

היי, התכוונתי שייבאתי את התמונות מהמצלמה למחשב (לאחר היבוא הם נמחקו מהמצלמה), לתמונות יש סמל שונה מבדרך כלל והן לא נפתחות כלומר, כאשר אני לוחצת עליהן לפתיחה מופיעה לי ההודעה הבאה במקום בו התמונה אמורה להיות ?למציג התמונות של Windows אין אפשרות לפתוח תמונה זו מכיוון שמציג התמונות אינו תומך בתבנית קובץ זו או שלא נמצאים ברשותך העדכונים האחרונים למציג התמונות?. חשוב לי לציין שהתמונות נמחקו מהמצלמה, בדרך כלל אין שום בעיה ביבוא ולכן לחצתי על ?מחק לאחר היבוא? ורק אז גלתי שהתמונות לא מופיעות. תודה על העזרה

בתגובה ל: העברתי 400 תמונות למחשב והן לא נפתחות #57617
    SH
    חבר

????

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)