התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
SH
חברהיי, לא הצלחתי להוריד את תכנת הפנדורה, הופיעו לי הרבה אפשרויות להורדה ולא הבנתי מה בדיוק אני צריכה להוריד.
תודה על העצה, העברתי את התמונות מהמצלמה ומחקתי רק מפניי שאין מספיק מקום בכרטיס הזכרון):SH
חברתודה על העזרה, נסתי את שתי האפשרויות אך שתיהן לא צלחו לצערי ):
SH
חברהיי, התכוונתי שיבאתי את התמונות מהמצלמה למחשב (לאחר היבוא הם נמחקו מהמצלמה), לתמונות יש סמל שונה מבדרך כלל והן לא נפתחות כלומר, כאשר אני לוחצת עליהן לפתיחה מופיעה לי ההודעה הבאה במקום בו התמונה אמורה להיות ?למציג התמונות של Windows אין אפשרות לפתוח תמונה זו מכיוון שמציג התמונות אינו תומך בתבנית קובץ זו או שלא נמצאים ברשותך העדכונים האחרונים למציג התמונות?. חשוב לי לציין שהתמונות נמחקו מהמצלמה, בדרך כלל אין שום בעיה ביבוא ולכן לחצתי על מחק לאחר היבוא ורק אז גלתי שהתמונות לא מופיעות. תודה על העזרה
SH
חברהיי, התכוונתי שייבאתי את התמונות מהמצלמה למחשב (לאחר היבוא הם נמחקו מהמצלמה), לתמונות יש סמל שונה מבדרך כלל והן לא נפתחות כלומר, כאשר אני לוחצת עליהן לפתיחה מופיעה לי ההודעה הבאה במקום בו התמונה אמורה להיות ?למציג התמונות של Windows אין אפשרות לפתוח תמונה זו מכיוון שמציג התמונות אינו תומך בתבנית קובץ זו או שלא נמצאים ברשותך העדכונים האחרונים למציג התמונות?. חשוב לי לציין שהתמונות נמחקו מהמצלמה, בדרך כלל אין שום בעיה ביבוא ולכן לחצתי על ?מחק לאחר היבוא? ורק אז גלתי שהתמונות לא מופיעות. תודה על העזרה
SH
חבר????
-
מאתתגובות