פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search replies: התגובות שלי בפורום מוצגות 31 תגובות (מתוך 31 סה״כ) → 1 2 3 מאת תגובות 16 בספטמבר 2008 בשעה 13:35 בתגובה ל: מידע נחוץ ברכישת מחשב #9304 alexחבר יש זכרון פנימי שזה RAM ויש זכרון קשיח שזה HARD DISK .הראשון הוא בעצם זכרון שמפעיל את "מהירות המחשבה" והתפעול של המחשב ככל שיש לך יותר…הבנת אותי השני הוא זכרון האחסון,שוב אותו הדבר אם יש לך יותר מקום אז יותר דברים תוכל לשים על המחשב! בקשר לשאלה השניה שלך..המעבד הוא דבר חשוב כי, אם אתה עושה חיבור נכון בין מעבד לזכרון הRAM, השילוב הזה יתן לך יתרון טוב,שבמקרים מסויימים לא תצטרך להוסיף RAM אלא השילוב בין המעבד לRAM יעשה את העבודה..(ובקטע הזה צריך להתייעץ עם המוכר כי החומרה מתחלפת כל חודש,ויש דברים חדשים וחברות שונות,זולות פחות או יותר)!מעבד גרפי: דרוש בעצם לתצוגה הגרפית,אך שאתה רואה את הדברים על המחשב ובעצם פה נכנס הקטע של המשחקים.משחקים כבדים של היום כמו למשל CRYSIS אז אתה צריך מעבד חזק(למשל GF 8600)ומעלה. שאלה רביעית: אי אפשר באמת להגיד מה יותר טוב אחד או שתיים כי כל אחד מהם טובה בדברים שלה, אבל מבחינה של משחקים ניראה לי שAMD היא המנצחת בינהם! מקווה שעזרתי מאת תגובות מוצגות 31 תגובות (מתוך 31 סה״כ) → 1 2 3