פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: דיונים בפורום שהתחילו מוצגים 12 דיונים – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון נעילת אקרים עזרו לי דחוף נפתח על ידי יניב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 10 years, 11 months יניב טאבלט – שחזר הגדרות יצרן נפתח על ידי יניב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 12 years, 6 months itsho שגיאה Buffer overrun בוורד [בעיה נפתרה] נפתח על ידי יניב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 12 years, 6 months יניב קובץ אינדקס .avi לא ניפתח בשום נגן נפתח על ידי יניב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 13 years, 4 months itsho אני לא מצליח להגדיל סרטים וסירטונים כשאני מגדיל עולה מסך לבן מה אפשר לעשות נפתח על ידי יניב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years אלי מה הבעיה שלי נפתח על ידי יניב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 10 לפני 14 years, 9 months אבי לוי עידכוני ווינדוס על עותק לא מקורי גורמים.. נפתח על ידי יניב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 17 years, 8 months אבי לוי הודעה על המסך בהדלקת המחשב נפתח על ידי יניב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 17 years, 8 months אבי לוי אין לי קול במחשב נפתח על ידי יניב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 4 לפני 17 years, 8 months יניב הקלטת סירטון שמשודר בסטרים – לקובץ נפתח על ידי יניב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 7 לפני 17 years, 8 months בן אני מאתגר את כל המנהלים למצוא תוכנה כזו [בעיה נפתרה] נפתח על ידי יניב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 7 לפני 17 years, 8 months אבי לוי להוריד סרטון מ-ynet למחשב נפתח על ידי יניב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 17 years, 8 months אבי לוי מוצגים 12 דיונים – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)