פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: דיונים בפורום שהתחילו מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 39 סה״כ) 1 2 3 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון לא מצליחה לפרמט דיסק און קיי נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 6 לפני 7 years, 11 months minkov בעיה בתיקיית שיתוף במסנג’ר נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 4 לפני 15 years, 4 months elinoraa כרטיס רשת נעלם נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 5 לפני 15 years, 5 months blue למה האינטרנט שלי מתנתק כל כמה זמן? נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 10 לפני 15 years, 11 months Haim אתרים לא נפתחים נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 4 לפני 15 years, 11 months oded enter corrent volume label נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 16 years, 11 months oldforum_answer קידוד תרגום ב VLC פלייר… נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 11 months oldforum_answer כיבוי המחשב תוך כדי פעילות נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 11 months oldforum_answer למה המחשב שלי איטי? נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 16 years, 11 months oldforum_answer נעלם צלצול בדואר נכנס נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 11 months oldforum_answer over temperature נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 16 years, 11 months oldforum_answer על חסימה כתובת מסויימת בדוא"ל נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 16 years, 11 months oldforum_quest כונן C מלא ואין מספיק מקום נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 11 months oldforum_answer בעיה עם הפורטים של אימיול נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 11 months oldforum_answer כפתור שלח / קבל נעלם נפתח על ידי oldforum_quest בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 11 months oldforum_answer מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 39 סה״כ) 1 2 3 ←