פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: דיונים בפורום שהתחילו מוצגים 9 דיונים – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון שינוי המחשב לאנגלית נפתח על ידי אני5מישהו בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 13 years, 10 months itsho קבצים חדשים במחשב נפתח על ידי אני5מישהו בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 10 לפני 15 years אני5מישהו מדפסת רשת נפתח על ידי אני5מישהו בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 15 years אלי ויסטה תקוע בהתקנת עדכונים נפתח על ידי אני5מישהו בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 15 years, 2 months itsho מחיקת וינדוס מתפריט ה BOOT 1 2 נפתח על ידי אני5מישהו בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 6 17 לפני 15 years, 6 months itsho ערכת נושא למחשב נפתח על ידי אני5מישהו בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 15 years, 8 months אשר כיבוי המחשב נפתח על ידי אני5מישהו בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 9 לפני 15 years, 9 months אני5מישהו מנהל משימות לא זמין נפתח על ידי אני5מישהו בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 10 לפני 15 years, 9 months שלומי אני וירוס eTrust Antivirus נפתח על ידי אני5מישהו בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 8 לפני 15 years, 9 months Sh-PC מוצגים 9 דיונים – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)