פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: דיונים בפורום שהתחילו מוצגים 11 דיונים – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון סרגל ניווט נעלם נפתח על ידי אהרון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 5 months blue כתובות מיותרות-מחיקה נפתח על ידי אהרון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 5 months אורן סרגל "קובץ,כלים,תצוגה" נעלם נפתח על ידי אהרון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 5 months אלי קוד פתיחת המחשב נפתח על ידי אהרון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 5 months אבי לוי נעילת המחשב בפני ילדים נפתח על ידי אהרון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 7 months איהאב סרגל כלים נעלם נפתח על ידי אהרון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years, 8 months itsho העברת תמונות נפתח על ידי אהרון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years, 8 months אבי לוי התחממות המחשב נפתח על ידי אהרון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 14 years, 10 months צביקה נעלם לי מהדפדפן שפות נפתח על ידי אהרון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years blue לא מצליח להכנס לאחר מתן שם-סיסמא (נפתר) נפתח על ידי אהרון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 15 years, 2 months אהרון נעלמו "המועדפים" נפתח על ידי אהרון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 15 years, 3 months נועם מוצגים 11 דיונים – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)