פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: דיונים בפורום שהתחילו מוצגים 7 דיונים – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון חלונות 7 לא מזהה לי את קורא הכרטיס נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 14 years, 12 months מירית windows 7 נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 8 9 לפני 15 years blue עזרה בקניית דיסק 1TB במחשב נייח נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 15 years אני לדודי איך משתפים מחשב נייח עם מחשב נייד נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 1 month אלי GMAIL מסרב לעלות במתכונת מלאה נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 15 לפני 15 years, 1 month אני לדודי תוכנות מסרבות לעלות בחלונות 7 נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 15 years, 1 month אבי לוי אפשר קצת מדריכים לבעיות נפוצות נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 15 years, 1 month אני לדודי מוצגים 7 דיונים – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)