פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: דיונים בפורום שהתחילו מוצגים 11 דיונים – 16 עד 26 (מתוך 26 סה״כ) → 1 2 דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון תכנות לגיל 11 נפתח על ידי mordechai בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 17 years, 5 months mordechai בעיה בדיסק נפתח על ידי mordechai בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 17 years, 5 months mordechai ברירת המחדל של האינטרנט נפתח על ידי mordechai בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 17 years, 5 months mordechai מיקרופון נפתח על ידי mordechai בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 10 לפני 17 years, 6 months mordechai אני לא מצליח להעלות תמונה לפרופיל שלי באת נפתח על ידי mordechai בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 17 years, 6 months mordechai אני רוצה לקנות מחשב נייד נפתח על ידי mordechai בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 17 years, 6 months mordechai המצב החמיר נפתח על ידי mordechai בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 17 years, 6 months mordechai כל פעם שאני כותב משהו נפתח על ידי mordechai בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 17 years, 6 months mordechai יש לי משהו מוזר "במסמכים שלי" נפתח על ידי mordechai בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 12 לפני 17 years, 6 months mordechai השאלה הכי קלה נפתח על ידי mordechai בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 17 years, 6 months mordechai שלום אני רוצה לדעת אם להתקין גאווה או לא נפתח על ידי mordechai בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 17 years, 7 months mordechai מוצגים 11 דיונים – 16 עד 26 (מתוך 26 סה״כ) → 1 2