פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: דיונים בפורום שהתחילו מוצגים 9 דיונים – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון אינטרנט כל הזמן מתנתק נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 11 years, 2 months נועם קמרט מסך כחול בעת התחברות לאינטרנט נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 11 years, 3 months נועם קמרט windows NT במקום windows 8 נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 11 years, 3 months נועם קמרט חנות האפלקציות חושבת שאני לא מחובר לאינטרנט ואני כן נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 11 years, 3 months נועם קמרט בעייה בהתקנת וונדוס 8ץ1 נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 11 years, 3 months אברהם המסך נכבה ונדלק ואחרי 10 דקות חוזרה לתפקוד מלא נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 11 years, 3 months nav החיפוש המובנה באינטרנט של וונדוס 8 לא עובד נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 11 years, 3 months נועם קמרט אין מנהל התקן ל PCI Serial Port. נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 11 years, 3 months נועם קמרט חלק מהאפלקציות לא פעלות בוונדוס 8.1 נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 11 years, 3 months נועם קמרט מוצגים 9 דיונים – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)