מחשב עושה בעיות בהדלקה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים מחשב עושה בעיות בהדלקה

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    לינדה
    חבר

שלום רב, ברגע שאני מדליקה המחשב, הוא נדלק במסך שחור של SAFE MODE לוחצת אנטר, ואז רואים את מסך המיקרוסופט XP השחור עם הטעינה מתחת לסמל שמראה שהמחשב עומד לעלות, הטעינה לא בצבע ירוק כהרגלה, אלא בכל צבעי הקשר, היא גם זזה מהמסגרת, בנוסף יש קוים צבעוניים דקים שנוצרים על מסק הפתיחה, ולאחר כ- 30 שניות עולה מסך כחול עם הכתובית של אינטל, משם נכבה ושוב נדלק ללא הפסקה, וכדי לכבות המחשב אני חייבת לנתקו מהמחשב. המאווררים עובדים מצויין, אין חום למחשב. אם כך איך ניתן בבקשה לפתור הבעייה.

ייתכן שכרטיס המסך לא מחובר כראוי או שהוא תקול ולכן המערכת מנסה לעלות אולם היא לא מצליחה להעלות את הגרפיקה של הכרטיס

תנסי להוציא ולהחזיר את הכרטיס למקומו או לחלופין לקחת ממישהו כרטיס אחר לבדיקה.

ממה שתיארת כאן סביר שזו הבעיה שלך  

לינדה
    חבר

אכן כך כרטיס המסך לא היה מחובר טוב, חיברתי מחדש, הדלקתי המחשב עלה מסך שחור שכתוב עליו לא דברים בלבן, ומה שבלט היה START WINDOWS NORMALY לחצתי אנטר, המסך של WINDOWS XP  עלה עם הלוגו ללא מריחת צבעים המלבן הקטן מראה שהוא נטען כשרצים קוקוים כחולין באופן סדיר והייתי בטוחה שכבר הכל תקין אחרי מס' שניות עלה שוב מסך כחול עם הכתובית בגדול אינטל, המחשב נכבה ולה מחדש ישר למסך הלןדו של ההפעלה WINDOWS XP וכדי לכבותו אני חייבת לנתק מהחשמל. אנא מה עליי לעשות עכשיו.

תודה

לינדה

האם המחשב הוזז ממקומו או טולטל בימים האחרונים ? (זה גורם ללא מעט תקלות)

בכל מקרה תנסי לבחור בתפריט (ללחוץ F8 מספר פעמים איך שמדליקים) באופציה safe mode

אם המחשב לא יעלה יש בעיה במחשב, ייתכן שזה בכל זאת הכרטיס מסך, אבל יש לבדוק במעבדה.

לינדה
    חבר

ואחרי שבחרתי F8 בסייפ מוד מה לעשות אח"כ?

ללחוץ ENTER כמובן

המסך יריץ מספר שורות במשך כמה שניות או דקות ואז המערכת אמורה לעלות

במידה והיא לא עולה יש בעיה

לינדה
    חבר

בחרתי בסייפ מוד,אנטר, המסך הריץ כתוביות אח"כ עלה המסך של WINDOWS XP שוב עם מריחות הצבע למינהם לאחר מס' שניות עלה מסך כולו בקוים צבעוניים רבים ומשם למסך כחול אינטל. לפי מה שאני בינה הלך כרטיס המסך האם הבנתי נכון?

חיובי

ככול הנראה זה כרטיס מסך

רצוי שתשיגי אחד לבדוק האם זו הבעיה היחידה לפני שאת רוכשת כרטיס חדש

בכל מקרה לא מדובר במוצר יקר לכרטיס סטנדרטי

לינדה
    חבר

תודה

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.