פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שאלה| HERTZ. אם מגביהים, הביצועים עולים? This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 7 months by אריאל הלפרט. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 20 באוקטובר 2008 בשעה 07:28 #11242 TS-TSחבר שלום לכולם ותודה לעוזרים! אני משחק רבות במשחקי מחשב. לאחרונה ראיתי שרבים אחרים משחקים על HERTZ גבוהה מהרגיל 75. אני משתמש ב 60 וכאשר שאלתי אותם למה הם על 75 הם טענו שהמשחק פועל יותר חלק והמליצו לי גם. אז רציתי לדעת האם באמת יש יתרונות כאשר משתמשים בהרץ גבוהה והאם יש חסרונות מסוימים? או אולי נזק לחומרה? יש לציין שיש אני משתמש במסך LCD ובמערכת הפעלה windows XP pro. 20 באוקטובר 2008 בשעה 09:25 #11258 דותן כהןחבר שיטה זו הייתה נהוגה בעבר במסכיי CRT (השמנים) אני לא חושב שתראה הרבה הבדל אבל אם יש לך במסך וגם במחשב כניסת DVI עדיף לך להשתמש בזה כי תראה יותר טוב (בעיקר סרטים ומשחקים ברזולוציה גבוהה) אתה יכול לשנות את ההרץ ל 75 ולא תגרום נזק אבל אם לא תראה הבדל אז זה סתם מיותר. 20 באוקטובר 2008 בשעה 19:46 #11331 TS-TSחבר תודה רבה!!! 21 באוקטובר 2008 בשעה 19:47 #11403 אריאל הלפרטמנהל בפורום חשוב להבין שהמושג הרץ פה מתייחס לתדר ריענון מסך כל כמה זמן הפיקסלים שבמסך שיורה תותח האלקרודות מרענן את עצמו במשחקים כבדים שדורשים כמויות עצומות של מידע גרפי שיוצגו על המסך יש צורך לרענן אותם אחרת יתקבל רושם של איטיות על המסך חלק מהכבדות שבזרימת הרזולוצייה נובע מכרטיס מסך חלש מדי אן חוסר בזיכרון RAM אני בספק כמה שינוי התדר יעזור פה אני נוטה להסכים עם הנמהל DOCTON שהפיתרון שלו יעיל יותר מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר