יש לי מחשב נייד HP עם מערכת הפעלה XP בכל פעם שאני מדליק את המחשב נפתח לי חלון של אשף מנהל ההתקנים צריך תתחוץ אישור וזה נסגר.רציתי לדעת איך למנוע את העלאת החלון בעת הדלקת המחשב.אודה לתשובתכם.
התחל – הפעלה – נרשום MSCONFIG אישור בלשונית כללי-נסמן איתחול סלקטיבי בלשונית שירותים – נסמן ב V -הסתר את כל שירותי מייקרוסופט- ונוריד גם כאן את כל ה- V חוץ מאנטי וירוס + CTFMON – נלחץ על לשונית אתחול – ונוריד V מכל התוכניות – חוץ מאנטי וירוס + CTFMON בסיום נלחץ על אישור- אישור – והמערכת תעשה ריסט. כאשר המערכת תעלה מחדש -יהיה חלון -נסמנו ב- V – שהחלון לא יוצג שוב נבדוק שלא עולים הודעות מיותרות .
בצד ימין יש : Latest Version Download – נלחץ עליו להורדה נבצע התקנה – זהירות מהתקנה של סרגל יאהו – נשים לב בהתקנה להוריד את ה V . הגדרות – לאחר ההתקנה ניכנס בצד שמאל לאפשרויות – מתקדם – ונוריד V מהשורה הראשונה -נמחק רק את…..יותר מ 48 שעות. עבודה עם התוכנה – ניכנס בצד שמאל להמנקה ונלחץ על הפעל את המנקה מימין- ושוב הפעל את המנקה . ניכנס בצד שמאל לרישום ונלחץ סרוק עבור סוגיות – בסיום נלחץ על תקן סוגיות שנבחרו – תשאל שאלה האם ברצונך לגבות – ללחוץ על- לא –יפתח לנו חלונית – ונלחץ תקן את כל הסוגיות שנבחרו – האם אתה בטוח ,נלחץ אישור .