פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הליך באיתחול מנסה לצאת אל הרשת-האם לאפשר? This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 17 years, 3 months by דנידין. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 23 באוקטובר 2008 בשעה 01:25 #11507 דנידיןחבר שלום-לפני מספר ימים פירטתי את המחשב סיימתי הכל כשורהולאחר התקנת ZONE ALARM בכל איתחול של המחשביוצאת ההודעה הבאהGeneric Host Process for Win32 Services is triyng to act as a serverשם ההליך svchost.exe יציאה – Port 135 אני יודע שעקרונית מדובר בהליך של המערכתיחד עם זאת זו הפעם הראשונה שאני נתקל בזההאםפ לאפשר לו את הבקשה לצאת או לדחות.מבירור קצת יותר יסודי כל הליכי SVCHOST במנהל המשימות הם תקינים וגודלו (אם זה משנה בכלל) של ההליך הזה שמנסהלצאת הוא 14K בלבז. 23 באוקטובר 2008 בשעה 02:37 #11508 אבי לוימנהל בפורום זהו אכן תהליך מערכת. שים לב שאת ההתראה אתה מקבל על רקע כחול. בניגוד להתראות כתומות או אדומות של אותה תוכנת הגנה. אתה יכול לאשר את התהליך ללא חשש. 23 באוקטובר 2008 בשעה 05:06 #11509 דנידיןחבר אני מודה לך מאודעל התשובה הכל כך מהירה(רק התעוררתי וכבר התשובה מוכנה )אומנם נכון ,ההתראה היא על צבע כחול,ובאותה ההזדמנות משום שציינת את הנושאמהו,בכללי,ההבדל בין סוגי ההתראות על פי הצבע? המשך יום טוב מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר