פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אין סאונד This topic has 4 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 7 months by עדי. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 27 באוקטובר 2008 בשעה 21:30 #11827 עדיחבר אין סאונד במחשב. כשרציתי לסדר את זה קיבלתי את מה שבתמונה. הכל אפור ואין אפשרות לשנות דבר. אתמול הסרתי מספר תוכנות, אבל זה לא היה אמור להשפיע. גם לא שיניתי דבר בחיבורים של הרמקולים והאוזניות. אני עובד עם Win XP. מקווה שתמצאו לי פתרון. מחשב בלי מוזיקה=גרוטאה ………… 27 באוקטובר 2008 בשעה 23:21 #11830 odedחבר ימני על המחשב שלי,ניהול,לחץ על מנהל ההתקנים ,ובדוק אם יש סימן שאלה צהוב על בקרי הקול , אם יש לחץ על הסימן הצהב פעמיים ללחוץ על לשונית driver וללחוץ על rollback האם בטוח -כן, פתרנו הבעיה 27 באוקטובר 2008 בשעה 23:52 #11831 אריאלחבר תתקין דרייבר 28 באוקטובר 2008 בשעה 03:23 #11836 אבי לוימנהל בפורום לעיתים בהסרה של תוכנות מסויימות מקבלים הודעת אזהרה על רכיבים נוספים שיוסרו. לאחר אישור הודעת האזהרה , מופיע חלון תהליך קטן שמריץ מספר פעולות ומסמן V ליד כל שלב שהסתיים. אני מאמין שזה מה שבצעת מבלי לדעת. אם קיים ברשותך תקליטור ההתקנה של התקני לוח האם, כדאי לבצע התקנה חוזרת של התקן הקול. במידה ואין לך את תקליטור ההתקנה או שאינך יודע כיצד לבצע זאת, חזור ושאל. 28 באוקטובר 2008 בשעה 21:10 #11866 עדיחבר תודה על תגובתכם המהירה ועצותיכם. הלכתי לפי העצות שלכם ואלו שבאתר של מיקרוסופט. לא הצלחתי להחיות את הרכיב התקול (כנראה זה Intel(r) 82801AA AC'97 Audio Controller. במנהל ההתקנים זה נקרא גם Multimedia Audio Controller. האם באמת זה ה-driver של הכרטיס קול? הסרתי אותו על מנת להתקינו שנית ועכשיו ה-wizard של מיקרוסופט לא מצליח למצוא אותו … מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר