פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מערכת ההפעלה This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 7 months by ilanit. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 30 באוקטובר 2008 בשעה 21:25 #11970 ilanitחבר כשפתחתי את המחשב עלתה לי משבצת שבכותרת רשום: RTHDCPL.EXE UCRHCUG ובריבוע מתחת: abnormal program termination ועכשיו כשאני מנסה לפתוח מסמך של וורד או אקסל למשל, כתוב לי: מערכת ההפעלה אינה מוגדרת כעת להפעלת יישום זה?!?!? פליזזזזזזזז הצילוווווווווו 31 באוקטובר 2008 בשעה 00:00 #11973 דותן כהןחבר מדובר באחת ההודעות שויסטה מוציאה על יישומים תקולים שמשמעה – סיום חריג של התוכנית שאת מפעילה יש להתקין מחדש את האופיס שלך או כל תוכנית תקולה אחרת ייתכן שיש פתרונות אחרים שלא ידועים לי היות ומדובר במערכת חדשה יחסית אולם זה הפיתרון הפשוט ביותר ליישום של המשתמש הלא מקצועי 31 באוקטובר 2008 בשעה 06:58 #11980 ilanitחבר האם אתם גם ממליצים על אנשי מחשבים שמגיעים הביתה? מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר