מחשב ניתקע ומבצע RISET

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים מחשב ניתקע ומבצע RISET

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

יש לי את המחשב בערך שנה ובחודשיים האחרונים המחשב התחיל להיתקע הרבה בדקתי טמ"פ וזיכרונות והכל תקין ניקתי את המעבד והמאוורר הוספתי מישחת קירור ועדיין זה חוזרהפיתרון שמאצתי כרגע זה כאשר הוא ניתקע זה לכבות להוציא את הזיכרונות ולהחזיר ואז יש לי שבוע או כמה ימים שקטהתקלה בד"כ מופיע כאשר מדליקים את המחשב אחרי שהיה כבוי מה לדעתכם הבעיה בזיכרונות או במעבד הזיכרונות DDR2 CL4 G-SKILE

2*500MB

לוח אם 965 של אינטל 

oded
    חבר

נקה קבצי ***עם תוכנת ATF  Cleaner

http://www.scanwith.com/download/ATF_Cleaner.htm

שם תלחץ על הריבוע האחרון -Select all ואחרי כן לחץ על
    Empty Selected .

בצע זאת פעמיים ברצף

תודה על הפיתרון אך אי די בטוח שהבעיה חומרתית ואין כשר למחיקת קיבצי ***ביחוד שאחרי הפעמים הראשונות שזה קרה אני התקניתי WIN מחדש אני פשוט לא יודע מהיכן התקלה מהלוח או מהכרטיס זיכרון ואני לא רוצה ליקנות סתם כרטיס זיכרון

oded
    חבר

אם לא תנסה לא תדע , וברוב המקרים זאת הבעיה.

blue
    חבר

במצב שהזכרונות תקינים היתי מציע לך לנסות ללכת לכיוון דיסק קשיח , היתי עושה GHOST על דיסק חדש\תקין ובודק עם עדיין המערכת נתקעת , כי היה לי את אותם תסמינים וזה היה דיסק קשיח ….

מיכאל
    חבר

גם לי יש אתה בעיה , זה קורה כששמים דיסק עם קבצי התקנה בכונן .

(בדיסק מוזיקה אין בעיה)

לפעמים המחשב ניתקע / עושה ריסטרנו ישר ולפעמים עושה אחרי כמה דקות ובמהלך התקנה

הבעיה התחילה אחרי כמה חודשים מאז ששידרגתי לXP SP3 ,חשבתי שזה וירוס אז פירמטתי את המחשב.

התקניתי XP SP2 ואחרי התקנת הדרייבר מדיסק של חברת לוח האם MSI הבעיה חזרה.

נתונים מחשב פנטיום 4 ,DDR 1.5  , מחשב בן 4 שנים וכנ"ל הדיסק שאותו ניסיתי אחרי התקנת SP2 .

כונן DVD של LG חיבור SATA , דגם : HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10

אודה על מציאת פיתרון.

oded
    חבר

נא העלה שאלה חדשה ולא  בהמשך לזאת , בבקשה.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.