פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שאלה למומחים לגבי דרייבר סאטה This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 6 months by גיא. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 24 בנובמבר 2008 בשעה 10:50 #12894 גיאחבר יש לי אימאג אוניברסלי ואני רוצה להכניס לתוכו דרייבר של סאטה האם מישהו יודע איך עושים את זה??? בתודה מראש 24 בנובמבר 2008 בשעה 11:04 #12898 itshoמנהל בפורום זה לא כ"כ פשוט. כשמדובר בדיסק התקנה – אפשר עדיין לשלב דרייבר באמצעות http://www.nliteos.com/ אך כשמדובר באימג' – המשמעות היא שוינדוס כבר מותקן. (לפחות בחלקו הגדול). ודריברים כמו שאתה רוצה להכניס – צריך להכניס בתחילת ההתקנה. אז במילים פשוטות – אי אפשר. מצטער. 24 בנובמבר 2008 בשעה 15:09 #12911 גיאחבר שלום לך אז אם בהתחלה …..איך אני מתקין התקן סאטה??? מאיפה אני מוריד כזה דרייבר?? והאים יש הבדל בדרייבר בין סאטה 1 ל סאטה 2?? ואיך אני מכניס את זה לאימאג האוניברסלי??? בתודה מראש אחי) זה דחוף לי ביותר מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר