פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הודעת כניסה באמצעות windows live id This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 4 months by sonic. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 20 בדצמבר 2008 בשעה 02:07 #14121 צביקהחבר שאני נכנס לתקיות במחשב, קופצת לי ההודעה הבאה מהמחשב: "נא בצע כניסה באמצעות ה-windows live id שברשותך.אם יש לך חשבון ב hotmail באפשרותך לבצע כניסה עם כתובת הדואר והסיסמא האלקטרונית שלך." אין לי מושג מה זה… התוכנה היחידה שעובדת במחשב היא avg ההודעה הזו עולה רק שאני מדפדף בתיקיות במחשב. לא בגלישה באינטרנט ולא בשום דבר אחר שאני עושה. לא בהפעלת קובץ… לא כלום. רק בדיפדוף בין תקיות במחשב. 20 בדצמבר 2008 בשעה 02:22 #14122 sonicחבר פתרון: 1.אפשר הצגה של קבצים ותיקיות מוסתרות בווינדוס. 2.כנס לנתיב הבא:documents and settings/username ( username זה השם משתמש במחשב שלך) 3.כנס לתיקיית NetHood, ומחק את הקובץ "My web sites on MSN" sonic2008-12-20 2:23:5 מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר