פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שינוי ברירת מחדל This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 17 years, 2 months by דותן כהן. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 28 בדצמבר 2008 בשעה 15:12 #14606 חנוך שטיינברגחבר שלום רב לצוות המומחים, בבקשה הסבירו איך אני יכול לשנות את ברירת המחדל של המחשב כדי שיפעיל את windows madia player ולא את Divx . נכנסתי ל"הגדר גישה לתוכניות וברירת מחדל" והגדרתי את ה media player כברירת מחדל, אך ללא הועיל. בעבר טכנאי החליף בין התוכנות עקב תקלה media player וכיום ה divx אינו תקין. אני רוצה לעשות זאת בעצמי. תודה על עזרתכם חנוך שטיינברג 28 בדצמבר 2008 בשעה 16:38 #14608 דותן כהןחבר אם מדובר בצפיה בדיסק של שאתה מכניס לכונן ה CD שלך עשה כך: המחשב שלי > קליק ימני על ה CD > מאפיינים > ראה תמונות להמשך. במידה ואתה מעוניין בצפיה במדיה שכבר נמצאת על המחשב שלך > קליק ימני על המדיה (סרט או קובץ שמע) > פתח באמצעות > בחר תוכנית > מצא וסמן את המדיה פלייר. מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר