שלום, בכל פעם שאני מבצע rightclick על קובץ מסוים בשולחן העבודה או באקספלורר, המחשב נכנס למצב תקיעה, החלון בו הייתי נסגר ומופיע חלון לשליחת דו"ח תקלות למייקרוסופט. מותקן אצלי חלונות XP ברישיון מלא ואני משתמש בחבילה המלאה של ה- zone alarm ברישיון. לעזרתכם אודה.
יותר טוב מנסיוני האישי להשתמש בתוכנת shell extension viewer שניתן להוריד מכאן: http://www.nirsoft.net/utils/shexview_setup.exe המחשב שלך נתקע ככל הנראה מתוכנה שמותקנת בצורה לקויה ובעזרת הכלי הזה המאוד פשוט לשימוש ניתן בצורה ראשונית לבטל את כל התוספות במעטפת שלא קשורות למיקרוסופט ולבדוק אם התקלה נפתרת, ואז להפעיל אחד אחרי השני עד שמוצאים את התוכנה הבעייתית ואותה מוחקים לגמרי. הסבר נוסף באתר החברה: http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html
שימוש ב- shell extension viewer עשה ת'עבודה: הבעיה היתה בקובץ \WINDOWS\system32\cnvshell.dll. ביצעתי disable והבעיה נפתרה. ה-disable מספיק לתמיד? אני אמור פשוט למחוק אותו? לבצע משהו אחר?