תפריט פתיחה ושולחן העבודה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים תפריט פתיחה ושולחן העבודה

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

שלום רב

כיביתי את המחשב ל 24 שעות והדלקתי אותו. המחשב עלה עד למצב שיש את תמונת הרקע על המסך. אין תפריט התחלה ואין אייקונים של שולחן העבודה. הצלחתי להגיע לקבצים דרך הטסק מנג'ר. וראיתי שהכל עוד על המחשב ( כלומר שום דבר לא נמחק) אבל אני לא יודעת מה הפקודה שיכולה להעלות את כל הנתונים חזרה למצבם הקודם. (דרך דוס ?)

מדובר במחשב נייד של טושיבה. מערכת הפעלה וינדוס XP

אשמח לעזרתכם תודה מראש

Sh-PC
    חבר

אחרי שהווינדוס עולה … תלחצי CTRL + ALT + DELETE … יופיע לך חלון (מנהל המשימות) … תלחצי למעלה על קובץ —>משימה חדשה —> יופיע לך חלון בו תוכלי לכתוב משימה —> תכתבי explorer —>אישור

מקווה שתפתר הבעיה

אשמח אם תעדכני תוצאות

עשיתי , מופיעה הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את הקובץ. האיות נכון הוא פשוט לא מזהה אותו. הצלחתי להיכנס לקובץ msconfig אבל אני לא בטוחה מה לעשות משם.

עשיתי כבר שיחזור מערכת לכמה ימים אחורה ולאחר מכן כמה ימים נוספים אחורה.

הפעולה האחרונה שעשיתי כמה ימים לפני היתה עידכון גירסת אנטי וירוס של avg ושם הורדתי (בטעות ) תוכנית איחוי קבצים (או משהו בסיגנון ) היא עשתה כאילו איחוי של 20 תהליכים. להערכתי היא עשתה איזה נזק והעלימה כמה קישורים של קבצים.

אבי לוי
    מנהל בפורום

מה שם התוכנה שהורדת בטעות ?

אם היא עדיין מותקנת, נסי לבדוק אפשרות של UNDO

כלומר ביטול ושיחזור הפעולות האחרונות.

אם הפונקציה הזו קיימת, היא נימצאת בדרך כלל תחת לשונית עזרה.

הסרתי את התוכנה. ועשיתי שיחזורים אחורה. כרגע ממה שאני רואה מה שלא עולה שזאת מערכת ההפעלה שהיא וינדוס xp . הצלחתי דרך דוס להיכנס למחשב ולראות שהכל קיים בו .עשיתי את זה דרך פקודות הנחיה שיש אצלכם באתר. כנראה זה משהו ברגיסטרי . השאלה היא איך משחזרים את וינדוס. יש לי דיסק של xp אבל המחשב לא מצליח לקרוא ממנו.

האם יש אפשרות לשחזר את וינדוס או שצריך לקחת את המחשב לתיקון

בברכה 

השתמשתי בתוכנת combofix וזה פתר את הבעיה.

המון תודה ובהצלחה על העבודה המבורכת שלכם

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.