אינני מצליח לעשות ססטטיק איי.פי-מבקש עזרה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים אינני מצליח לעשות ססטטיק איי.פי-מבקש עזרה

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    דנידין
    חבר

טוב שמעו יש מדריך באתר מסויים איך לעשות סטטיק אייפי

עכשיו צריך לראות מה האייפי שלך דרך ה IPCONFIG /ALL בCMD ואז נכנסתי
    לחיבורי רשת וכל זה ושמתי תמספר של ה GETAWAY וDNS SERVER וSUBNET MASK ו
    IP

עכשיו ב CMD כתוב שהאייפי שלי זה 10.0.0.2 אבל שאני נכנס לאתרים כמו מה אייפי שלי נקודה קום הוא מראה לי אייפי שונה לגמרי

והבנתי שזה האייפי הגלובאלי שלי

אבל אני רוצה לעשות סטטיק אייפי בשביל לפתוח פורטים מסוויימים לתוכנה UTORRENT ובשביל לבדוק איזה פורטים פתוחים לך נכנסים לפה

http://www.utorrent.com/testport.php?port=49152

איפה שכתוב 40152 כותבים כל פורט בין המספרים שהוא צריך

עכשיו הוא כותב לי שמה באתר

Checking port 49152 on 62.0.142.223…

לא שהוא בודק פורט על 10.0.0.2 שאותןו הגדרתי כאייפי קבוע

ואז אחרי שהגדרתי את 10.0.0.2 כאייפי קבוע והכול הלכתי לפיירוול של
    הווינדוס וכתבתי פורט מסויים נקח למשל את 49152 שהווינדוס לא ייחסום אותו
    אבל גם אחרי שעשיתי את זה הוא כתב שזה עדיין לא פתוח

ויש לי גם פיירוול של אוירה זה קשור כי לא ראיתי איך אפשר לאשר פורטים דרך אוירה.

תודה לעזרה מראש
    זה חשוב לי ביותר.

ארז
    חבר

תבקש איי פי קבוע מספק האינטרנט שלך, רק הוא יכול לעשות זאת

דנידין
    חבר

תודה רבה

blue
    חבר

האייפי 10.0.0.2 זה אייפי פנימי  שהראוטר שלך מקנה לך , לעומת זאת האייפי

שאתה רואה באתרים זה האיפי שראוטר שלך מקבל מהספקית אינטרנט שלך…

דבר ראשון, אל תקנה IP קבוע. זה רק טוב אם אתה רוצה להפעיל שרתים של משחקים על המחשב שלך או שרתים מסוג אחר.

על מנת שהפורטים יהיו פתוחים לא משנה שיש לך IP דינמי, רק משנה שמבחוץ ידעו להגיע אליך. כלומר, יש לך ראוטר שהעולם רואה אותו, והראוטר מחלק כתובות פנימיות דינמיות לכל מי שברשת של הראוטר. אם אתה מתחבר ראשון לראוטר אז הראוטר יתן לך את הכתובת הראשונה שלו, לפי הטווח שלו. אם תאתחל את הראוטר ותתחבר ראשון הוא יתן לך עדיין את אותה כתובת, הראשונה. אבל אם התחברת שני אז הוא יתן לך את הכתובת השנייה.

מה שאתה צריך לעשות זה

Port Forwarding

אצל הראוטר, לכל ראוטר יש עמוד הגדרות משלו שאתה נכנס אליו דרך הדפדפן, אני לא יכול להגיד לך מה הכתובת של הראוטר שלך כי אני לא יודע איזה חברה הוא אבל תחפש בגוגל ותמצא את זה מהר. לאחר שנכנסת תחפש מקום שכתוב בו Port forwarding, זה בעצם להגיד לו לשלוח את כל הבקשות שמגיעות אליו עבור פורט ספציפי אל הIP הפנימי הזה:

לדוגמא אם הייתי רוצה שבקשות עבור פורט 80 יעברו אל המחשב שלי הייתי מגדיר לו שעבור פורט 80 כל הבקשות יעברו אל הIP 10.0.0.2 בהנחה שכרגע זהו הIP שלי.

אם תנתק את הראוטר ואז מחשב אחר יתחבר, ורק לאחר מכן אתה תתחבר, אז אולי הראוטר יתן לך כתובת 10.0.0.3 ואז הוא עדיין ינסה לשלוח ל2, אז נכנס זה שהIP הפנימי לא סטטי, אבל אתה מייד תראה שהוא לא מעביר מידע, ותוכל לשנות את הפורט הזה לעבור ל3.

דנידין
    חבר

[QUOTE=g3trans]

דבר ראשון, אל תקנה IP קבוע. זה רק טוב אם אתה רוצה להפעיל שרתים של משחקים על המחשב שלך או שרתים מסוג אחר.

על מנת שהפורטים יהיו פתוחים לא משנה שיש לך IP דינמי, רק משנה שמבחוץ ידעו להגיע אליך. כלומר, יש לך ראוטר שהעולם רואה אותו, והראוטר מחלק כתובות פנימיות דינמיות לכל מי שברשת של הראוטר. אם אתה מתחבר ראשון לראוטר אז הראוטר יתן לך את הכתובת הראשונה שלו, לפי הטווח שלו. אם תאתחל את הראוטר ותתחבר ראשון הוא יתן לך עדיין את אותה כתובת, הראשונה. אבל אם התחברת שני אז הוא יתן לך את הכתובת השנייה.

מה שאתה צריך לעשות זה

Port Forwarding

אצל הראוטר, לכל ראוטר יש עמוד הגדרות משלו שאתה נכנס אליו דרך הדפדפן, אני לא יכול להגיד לך מה הכתובת של הראוטר שלך כי אני לא יודע איזה חברה הוא אבל תחפש בגוגל ותמצא את זה מהר. לאחר שנכנסת תחפש מקום שכתוב בו Port forwarding, זה בעצם להגיד לו לשלוח את כל הבקשות שמגיעות אליו עבור פורט ספציפי אל הIP הפנימי הזה:

לדוגמא אם הייתי רוצה שבקשות עבור פורט 80 יעברו אל המחשב שלי הייתי מגדיר לו שעבור פורט 80 כל הבקשות יעברו אל הIP 10.0.0.2 בהנחה שכרגע זהו הIP שלי.

אם תנתק את הראוטר ואז מחשב אחר יתחבר, ורק לאחר מכן אתה תתחבר, אז אולי הראוטר יתן לך כתובת 10.0.0.3 ואז הוא עדיין ינסה לשלוח ל2, אז נכנס זה שהIP הפנימי לא סטטי, אבל אתה מייד תראה שהוא לא מעביר מידע, ותוכל לשנות את הפורט הזה לעבור ל3.

[/QUOTE]

תודה רבה לך על הסיוע
    אבל, הקטע שאתה רושם תאייפי שלך בURL ואז אתה מגיע למקום ואתה לוחץ פורט פורוורדינג וכל זה כבר עשיתי!
    וזה לא עוזר!
    כי תראה
    אני מנסה לפתוח פורטים לתוכנה Utorrent עכשיו באתר הזה:
    http://www.utorrent.com/testport.php?port=
    בודקים אם הוא פתוח
    ושאני בודק נגיד את הפורט 49152 על האייפי החיצוני ולא על הפנימי
    והוא כותב לי שהוא לא פתוח
    אוףף איזה עצבים זה…!!

itsho2009-2-20 11:53:32

itsho
    מנהל בפורום

א. כשבודקים אם פורט מסוים פתוח – תמיד יופיע רק האי פי החיצוני.

ב. אם עשית את כל מה שקשור לPort forwarding – כנראה שעשית שם טעות כלשהיא. כי הבדיקה של האתר שציינת – עובדת 100 אחוז. בדקתי.

[עוד אתר שבודק אם פורט מסוים עבר Port forwarding בצורה נכונה – http://www.canyouseeme.org/ ]

ג. כתוב כאן מה הדגם של הראוטר שלך, צרף תמונות מההגדרות שעשית – וננסה להבין מה לא עשית נכון.

ד. הפיירוול הפנימי של וינדוס לא תמיד יודע על מה הוא מדבר – גם כשהוא חוסם פורט מסוים – הצלחתי לעבור דרכו, וגם כשהוא כותב שפורט מסוים – קורה שהוא עדיין חסום. אז אל תסמוך עליו כלל.

ה. כתיבה באותיות Bold, או הוספה מוגזמת של סימני קריאה לא עוזרת להבין את הבעיה.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.