עזרה בסקייפ 4-אנשי קשר שנעלמו

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים עזרה בסקייפ 4-אנשי קשר שנעלמו

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    חיים
    חבר

אודה לכם אם תעזרו לי:
    הורדתי עדכון לסקייפ 4 המדהים ולפתע גיליתי שכל אנשי הקשר שלי נעלמו ולא מצאתי בשום מקום.
    משחק אקראי עם אפליקציית הצ'ט הקבוצתי והופ נפתח לי חלון עם כל רשימת אנשי הקשר. שמחתי לגלות שהם קיימים אבל אין לי כל אפשרות לגרור אותם לרשימה בדף הראשי של סקייפ ואין לי יכולת להתקשר איתם.

וגם חיפוש מחדש אינו מתאפשר כי סקייפ אומר שהם כבר ברשימת אנשי הקשר ולכן לא מוספים עוד פעם.

תודה מראש.

mordechai
    חבר

באג מעצבן בתוכנה עדיף לחזור ל גרסא 3.8 ולחכות ל 4.0 ש"יתבשל" קצת

dov timar
    חבר

[QUOTE=baroka]

אודה לכם אם תעזרו לי:הורדתי עדכון לסקייפ 4 המדהים ולפתע גיליתי שכל אנשי הקשר שלי נעלמו ולא מצאתי בשום מקום.משחק אקראי עם אפליקציית הצ'ט הקבוצתי והופ נפתח לי חלון עם כל רשימת אנשי הקשר. שמחתי לגלות שהם קיימים אבל אין לי כל אפשרות לגרור אותם לרשימה בדף הראשי של סקייפ ואין לי יכולת להתקשר איתם.

וגם חיפוש מחדש אינו מתאפשר כי סקייפ אומר שהם כבר ברשימת אנשי הקשר ולכן לא מוספים עוד פעם.

תודה מראש.

[/QUOTE]

dov timar
    חבר

גם אני נתקלתי בבעיה, ולא קבלתי תגובה לשאלותי מ-SKYPE.

בנתים התקנתי שנית את התכנה, ומצאתי בי על ידי סימוןב"אנשי קשר" את ערך" יבוא מנוים. מקבלים בחזרה את כל אנשי הקשר שבפינקס הכתובות.רואם מי הם הכתובות שמסומנים כמנויי SKYPE, על ידי האיקון המתאים מצד שמאל של כל שם.אם במצב זה חוזריםפ לאנשי הקשר, צריך לבטל את הסימון לי "OUTLOOK" ואז נשארים רק אנשי הקשר שהיו בןורסיה קודמת.

ניסיתי לחזור לוורסיה 3, ללא הצלחה! לא מצאתי אותה מחיפוס באינטאנט.

מקווה שתצליח!

sonic
    חבר

פתרונות זמניים:

נסה להתנתק ולהתחבר מחדש.

נסה לשנות את שפת ממשק הסקייפ לאנגלית.

אם לא עובד, הסר את סקייפ מהמחשב והתקן את גירסת סקייפ מכאן.

http://www.filehippo.com/download_skype/download/42a669f1573 775c8d56feb0ebad41ce0/

זוהי גירסת מס:Skype 4.0.0.206

sonic2009-3-25 22:11:1

mordechai
    חבר

התנתק-התחבר עוזר!!!!!!!! תודה!!!!!!!1

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.