פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › JSWPSAPI This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 10 months by אבי לוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 28 במרץ 2009 בשעה 10:17 #18472 רפולחבר service is ulready installed הסיפור כך החל… נותקתי מהאינטרנט-רשת-מחשב נייח. בדקתי וראיתי שהדרייברים לכרטיס רשת נעלמו. התקנתי שוב את כרטיס רשת ששמו TP-LINK והכל חזר לקדמותו…., רק ש.. הכרטיס לא איתר רשתות בטווח , רק את הראוטר שלי בבית. וזה מעולם לא היה. אחרי איתחול המחשב , כל פעם מופיע ההודעה הנ"ל. אחרי 2-3 לחיצות היא נעלמת, ואני גולש רגיל. אשמח לקרוא ולתקן את המצב. תודה מראש-רפאל 28 במרץ 2009 בשעה 15:28 #18490 אבי לוימנהל בפורום הסר את הדרייבר של כ. הרשת , אתחל את המחשב ותתקין אותו מחדש. את ההתקן יש להסיר דרך הוספה והסרה של תוכניות וכן דרך מנהל ההתקנים. ימני על איקון המחשב שלי > ניהול > מנהל ההתקנים. בצע קליק ימני על ההתקן ובחר בהסר התקן. אשר את הודעת האזהרה של המערכת. ולאחר שבצעת הסרה גם מתפריט הוספה והסרה של תוכניות, אתחל את המחשב והתקן שנית. Rush2009-3-28 15:29:21 מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר