פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › ה – windows לא עולה לאחר הדלקת המחשב This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 9 months by blue. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 9 באפריל 2009 בשעה 09:23 #18979 סרחיוחבר שלום חברים, ברשותי מחשב נייח מסוג IBM thinkpad . בזמן האחרון כשמדליקים אותו נשאר תקוע במסך הראשון ( עם הכותרת של IBM thinkpad ) ולא עובר למערכת ההפעלה של "חלונות" . לאחר כמה נסיונות של כיבוי והדלקת המחשב מחדש זה מצליח …. אשמח לדעת מה הסיבה וכיצד מתקנים . חג שמח ,סרחיו 9 באפריל 2009 בשעה 11:35 #18984 blueחבר קודם כל תכנס לביוס ותוריד את הלוגו (שלא יופיע ) ואז אתה תראה מה השגיאה שמתקבלת בBOOT (מאחורי הלוגו) ותגיד לנו מה השגיאה לפי דעתי בביוס מוגדר לו שיש כונן דיסקטים והוא מחפש אותו, אם הוא מוגדר, תבטל אותו זאת בעיה ידועה ב IBM'S 10 באפריל 2009 בשעה 15:25 #19036 סרחיוחבר blue wolf תודה ,סליחה על חוסר הידע שלי אבל איך נכנסים לביוס ? 10 באפריל 2009 בשעה 16:09 #19039 blueחבר אם אני לא טועה במחשבי IBM זה מקש F1 כאשר המחשב נדלק (מספר לחיצות לסירוגין) אם זה לא נכנס את תנסה מקש DEL אם תתן את מספר הדגם של המחשב אוכל לעזור לך יותר מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר