לוח-אם מת (ויש לי תקלה מס 5 במחשב אחר)

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים לוח-אם מת (ויש לי תקלה מס 5 במחשב אחר)

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    יובל
    חבר

בעיה 1:

הלך לי הלוח אם של המחשב והטכנאי אמר לי שהלוח אם ישן ודי נדיר ויקר וקשה יהיה להשיג כזה ושאין מנוס מלקנות מחשב חדש,באמת אי-אפשר לקנות לוח אם אחר ולהתקין במקום הקודם? הוא אמר שלוח אם אחר לא יתאים לרכיבים האחרים שנמצאים במחשב

בעיה 2:

יש לי תקלה במחשב נייד אני לא מצליח להתקין תוכנות,להוריד דברים להעלות דברים,לצרוב. בקיצור כלום זה רושם לי תקלה מס 5

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

יש משהו לעשות ?

או שחייב לפרמט ?

ואיך מפרמטים בכלל ?

itsho2009-4-24 9:3:44

itsho
    מנהל בפורום

א. אם תכתוב כאן פרטים על המחשב הישן (איזה לוח בדיוק וכו'), נוכל לדעת אם באמת אין אפשרות להשיג לוח אחר.

ב. "תקלה מס' 5" ?

איזה וינדוס יש בנייד ?

תוכל לתת את כל הודעת השגיאה במדויק ?  (או להעלות צילום מסך ?)

מתי בדיוק אתה מקבל אותה ? 

ג. להבא, תשתדל לכתוב בעיות נפרדות בהודעות נפרדות.

ד. תן כותרת מתאימה ולא "אני צריך עזרה דחוף" כי הכותרת ממש לא מסבירה מה הבעיה שלך.

itsho2009-4-24 9:1:37

יובל
    חבר

אוקיי אני מצטער,כרגע אני לא יודע מה השם של הלוח כי המחשב עדיין אצל הטכנאי אבל זה מחשב יחסית ישן 6-7 שנים לפחות נראה לי שהוא אמר שזה דגם של MSI לא ממש אומר לי משהו.

המחשב עצמו זה פנטיום 4 2 גיגה הרץ,זכרון 256 RDRAM (בזמנו שקניתי את המחשב הוא עלה לי 10000 שרק הזכרון RDRAM עלה לי חצי מהסכום).

בנייד יש וינדוס XP.אני מקבל אותו שאני מנסה להתקין תוכנות,ולצרוב אני לא ממש מצליח כל פעם הצריבה נדפקת באמצע.

יש לי 2 שמות משתמשים השם שלי,ועוד מחשב 123 שהטכנאי פתח לי כי מהקודם לא יכולתי להוריד דברים עכשיו משתיהם אני לא יכול להוריד כלום,לא לצפות בכלום,בקיצור כלום.

יובל
    חבר

להעביר חומר מהמחשב עם השם משתמש שלי למחשב 123,או אפילו לדיסק און קי זה גם לא נותן לי ועושה לי תקלה.

יובל
    חבר

בקשר להעברת קבצים זה רושם לי קובץ אינו חוקי בישום WIN 32??????.

בקשר לתקלה השנייה זה פשוט רושם ERROR 5 ,שאני מנסה להתקין את הנרו,את הנגן BS פלייר,ושאר הדברים זה פשוט לא נותן לי,יש למישהו רעיון מה עושים,אם הייתי יודע לפרמט הייתי עושה את זה בכיף המחשב די זקוק לפירמוט,לפני התקלה זה היה צורב לי טוב אבל במקום 5 דקות היה לוקח לי שעתיים לצרוב.

blue
    חבר

יכול להיות שאין לך הרשאות ADMINISTARTOR ? (מנהל)

יובל
    חבר

יכול להיות אין לי מושג,עד לא מזמן לא יכולתי לגלוש בכלל היתה מופיעה לי הודעה שצריך להקיש סיסמת מפקח??? הטכנאי ביטל לי אותה הוא שם מנעול על איזה תוכנה שמופיעה בשורת משימות וזה הסתדר.

למרות שהבעיות התחילו שהוא פתח לי את החשבון 123,לפני זה היו לי 2 חשבונות אחד עם השם שלי ואחד אורח את האורח הוא ביטל לי.

ומה יכולה להיות הבעיה לזה שלוקח במקום 5 דקות לצרוב איזה שעתיים לפחות.

יובל
    חבר

הטכנאי החזיר לי כרגע את המחשב איך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי אם המחשב לא עולה? זה רושם לי a disk read error occurred

press ctrl+alt+del to restart???????

blue
    חבר

זה כנראה עונה על כל הבעיות שלך הדיסק שלך לא מתפקד בצורה תקינה ….

אני לא יודע עד כמה אתה בקיא בנושא המחשבים

אבל  היתי מציע לך להכנס ל(RECOVERY MODE (REPAIR בדיסק התקנה  של הווינדוס

ולבדוק  שגיאות בדיסק ע"י הרצת הפקודה  :chkdsk /r

יובל
    חבר

יכול להיות אין לי מושג,עד לא מזמן לא יכולתי לגלוש בכלל היתה מופיעה לי הודעה שצריך להקיש סיסמת מפקח??? הטכנאי ביטל לי אותה הוא שם מנעול על איזה תוכנה שמופיעה בשורת משימות וזה הסתדר.

למרות שהבעיות התחילו שהוא פתח לי את החשבון 123,לפני זה היו לי 2 חשבונות אחד עם השם שלי ואחד אורח את האורח הוא ביטל לי.

ומה יכולה להיות הבעיה לזה שלוקח במקום 5 דקות לצרוב איזה שעתיים לפחות.זה בעיה של המחשב הנייד.

וזה

הטכנאי החזיר לי כרגע את המחשב איך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי אם המחשב לא עולה? זה רושם לי a disk read error occurred

press ctrl+alt+del to restart??????? של המחשב הביתי

2 המחשבים דפוקים.

תודה על כל העזרה שלך תותח אני מעריך את זה מאוד.

למה התכוונת? אין לי דיסק של הוינדוס זה וינדוס פרוץ,אז יכול להיות שזה בעיה בהרדיסק ולא בלוח אם?

blue
    חבר

בקשר ל : a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart

זה כנראה בעיה בהרד דיסק

אתה צריך דיסק התקנה של ווינדוס ….

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.