שיחזור מערכת, RESTORE

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

למומחים שלום,

יש לי 2 שאלות:

1)בקשר ל שיחזור מערכת: ניסיתי לעשות שיחזור והמחשב עשה את כל הפעולות אבל לאחר התחל אמר שלא יכול לעשות שיחזור בלי שום הזבר נוסף. יש לי נקודות שיחזור כפי שמופיעה בלוח עם תאריכי שיחזור. אבל..וכאן הביעה: ב SYSTEM VOLUM INFORMATION בכונן C אין כלום , דהיינו כתב EMPTY, למרות שיש כביאכול נקודות שיחזור. אין וירוסים במחשב לפי PANDA.

2)אני משתמש ב CCLEANER כדי לקנות את המחשב, האם הוא מוחק לי את הנקודות שיחזור ?

תודה מראש על כל עזרא

אלפרדו

oded
    חבר

שיחזור מערכת נעשה כאן-

התחל, כל התוכניות ,עזרים,כלי מערכת,שיחזור מערכת.

blue
    חבר

תוודא שיש לך מספיק מקום ריק בהאד דיסק ותנסה לעשות את זה מצב בטוח

יש לי הרבה מקום בדיסק, כ 100 ג'גה. אני יודע לעשות שיחזור אבל..הבעיה היא : למה הקובץ SYSTEM VOLUM INFORMATION בקונן C הוא ריק ?, כי בקובץ הזה נמצאים כל הנקודות שיחזור ?, האם המרכת שלי לא מייצרת קבצי שיחזור ?. גם במצב בטוח הוא לא יעשה שיחזור אם אין לו את הקבצי שיחזור ? או שאני תועה ?

blue
    חבר

כנס לתיקיה שאתה טוען שהיא ריקה :

לך למעלה ל: כלים=>אפשרויות תיקיה =>תצוגה=>

תוריד את הסימונים מ :"הסתר קבצים מוגנים של מערכת ההפעלה"

ולמטה יותר ,סמן את "הצג תיקיות וקבצים מוסתרים"

ל BLUE-WOLF תודה ,

כדי לראות את התיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION עשיתי את מה שאתה מציעה בחלון של כונן C אחרת לא רואיים את התיקיה הנ"ל. אני מנסה להכנס לתיקיה הזאעת אבל המערכת לא מרשה: ACCESS DENIED.

האם יש פיתרון אחר ? כי זאת התיקיה של שיחזור המערכת, ובמפעפיינים יש 0 קבצים.

אלפרדו

אבי לוי
    מנהל בפורום

שיחזור המערכת נכשל מהסיבות הבאות:

– אין למערכת אפשרות לשחזר חלק מהשינויים שבוצעו או את כולם.

– מאגר הזיכרון של שיחזור המערכת הגיע לסופו.

בנוגע לנקודה הראשונה, אין הרבה מה לעשות.

הפתרון לנקודה השנייה הוא, לבטל את שיחזור המערכת, ובכך למחוק את כל נקודות השיחזור שבוצעו ולהפעילו מחדש לאחר מכן.   לאחר פעולה זאת, קרוב לוודאי שתוכל לשחזר שוב.

אין לך… ולא צריך להיות לך עניין בתיקיית: SYSTEM VOLUME INFORMATION

גם אם הייתה לך דרך להכנס לתיקייה הנ"ל, לא תמצא שם את הפתרון לשיחזור שאתה מנסה לבצע. 

נסה להתגבר על התקלה ללא שיחזור.

blue
    חבר

תנסה להעזר באתר הבא:

http://support.microsoft.com/kb/302796/he

תודה ל RUSH ול BLUE-WOLF, מה שכתבתם אני כבר עשיתי. אולי לא הזברתי את עצמי טוב מספיק.

יש מסומנים נקודות שיחזור אבל תיקיה SYST. VOL. INFOR אין כלום (EMPTI) כתוב לי. לכן, אני חושש שבפעם הבא שאצתרך לעשות שיחזור אולי לא אוכל ואז אהיה בבציע.

ולמה אני שאול: כי במחשב אחר שיש לי ניסיתי לעשות שיחזור והמחשב עשה את כל הפעולו, כאילו עושה שיחזור ואחרי אתחל כתב לי שלא היה יכול לעשות שיחזור ושם כן היו לי FILES של שיחזור בתיקיה שבא מאוחסנים הנקודות שיחזור.

שאלתי היא מדוע כתוב EMPTY במחשב המסויים הזה ?ופעולת השיחזור מופעלת ויש לי נקודות שיחזור מסומנים . עכשיו גם כאן עשית שיחזור "סתם" ואותו הדבר קרה לי, לא עשה שיחזור ואמר לי המחשב שאני אנסה נקודת שיחזור אחר. לא ניסיתי ב SAFE MODE עדיין. לציין שגם מחקתי את כל הנקודות שיחזור ועשיתי התחל ושוב הפעלתי את השיחזור.

תודה לכולם על העזרה

אלפרדו

blue
    חבר

כפתור ימני על המחשב שלי=>מאפיינים =>"שחזור מערכת"

תוודא שאין שום סימון על שום כונן

לאחר מזה תיצור בשחזור מערכת נקודה יזומה

ותנסה לחזור אליה, תבדוק אם זה עובד לך ?

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.