פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › להפוך ויסטה מעברית לאנגלית This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years by itsho. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 26 במאי 2009 בשעה 21:32 #21364 ספיר6חבר אני צריך ליפרוץ את המחשב שלי לאנגלית,איך אני עושה את זה?! עם מישהו יוכל למצוא לי תוכנה שתיפרוץ לי את המחשב מעיברית לאנגלית יש לי מערכת הפעלה של ווינדוס ויססטה בעיברית! 27 במאי 2009 בשעה 19:06 #21408 יהונתןחבר רשמת כאן דברים מנוגדים אמרת שאתה רוצה לעבור מעברית לאנגליתואח"כ רשמת שיש לך מערכת הפעלה של ויסטה בעברית תחליט?או שהתכוונת שיש לך דיסק של מערכת הפעלה ויסטה בעברית. 27 במאי 2009 בשעה 20:40 #21417 itshoמנהל בפורום רק 2 גירסאות של ויסטה ניתן להפוך לכל שפה אחרת (בעזרת MUI) ואלו הם: Windows Vista ultimate Windows Vista Enterprise אך כל זאת, רק בתנאי שהוינדוס הוא באנגלית. קיים פתרון אחר, אך הוא לא חוקי, ולאחר השימוש בו, מייקרוסופט לא יתמכו בוינדוס שלך יותר. כמו"כ, פורום תקלה לא תומך בתכנים לא חוקיים. מצטער. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר