פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שחזור אנשי-קשר outlook2003 This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years by אני. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 5 ביוני 2009 בשעה 22:34 #21767 אניחבר שלום לצערי הלך לי לוח-האם וקניתי מחשב חדש. לא הספקתי לבצע גיבוי לאנשי הקשר, וכעת יש לי את ה-HARD הישן שבו מותקנת תוכנת אאוטלוק, אבל ללא יכולת להפעיל אותה, אלא רק לגשת לקבצים. האם קיים קובץ שבו קיים מאגר אנשי הקשר – ואותו אוכל להעביר ל-HD החדש (ובו התקנה חדשה של אאוטלוק)? תדו רבה! 6 ביוני 2009 בשעה 00:23 #21775 odedחבר רק מה שגיבית אם בכלל. 6 ביוני 2009 בשעה 00:27 #21776 אניחבר אני לא הבנתי את תשובתך, או שאתה לא הבנת את תאור הבעיה שלי… אמנם לא ביצעתי ייצוא של אנשי הקשר לקובץ , אבל ה-HD ניתן להפעלה במחשב אחר, וניתן לגשת לקבצים שבו. אלא שלא ניתן להעיל את האוטלוק שעליו. האם יש קובץ שבו כלול המידע על אנשי הקשר? ובשיטה כלשהי ניתן להמיר את המידע לקובץ שניתן לייבא אותו לאאוטלוק? תודה מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר