המחשב עושה צפצוף

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    AVI
    חבר

שמעו זה מקרה דחוף מאד אני חייב את המחשב  קראו עד הסוף זה חשוב ומקווה שתצליחו לעזור ולפתור תבעיה

היום פתחתי את המוח של המחשב כדי להוסיף כרטיס זיכרון שבסוף הכנסתי אותו אך הוא לא היה מתאים  וניתקתי את הארד דיסק שלי כדי לבדוק כונן קשיח אחר שהבאתי
     ראיתי שזה לא עובד ניתקתי את הכרטיס זיכרון שהבאתי שהוא נראה ישן  חיברת את הכונן הקשיח הרגיל והחזרתי את המחשב למצבו הרגיל אני מנסה להדליק המחשב נדלק המעבד עובד הכל מחובר טוב אך המחשב מצפצף ציפצוף ארוך הפסקה ושוב אותו דבר אך המסך מחובר לחשמל יש מנורה כתומה וכשפותחים תמחשב היא אמורה להדליק  לירוק ושם דבר לא קורה ניסתי לחבר גם מסך אחר וגם הוא לא קורה את המחשב ויש לו חיבור שונה כך זה לא קשור לחיבור נסיתי לבדוק את הכונן קשיח והזיכרונות הכל נראה לי מחובר טוב ומחוזק ויש לי  כרטיס מסך מובנה ועוד אחד של ati וכשאני מחבר תמסך לשניהם שום דבר לא קורה הכל נשאר שחור והמחשב מצפצף כל כמה זמן וגם יש לי מדקלדת ועכבר אלחוטי ביבור  usb עם מתאם ואמור להיות לו מנורה מעבעבת כאשר המחשב נדלק אך הוא לא נדלק ולא מגיב מה הבעיה ואיך  פותרים אותה זה מעודדד דחוףףף לי תעזרו לי בבקשה   תודה לעוזרים

blue
    חבר

אני משוכנע ב 99% שזה כרטיס מסך או זכרונות

תנתק את הכרטיס מסך שים אותו בצד ותדליק אם יש צפצופים תוציא את כל הזכרונות ותתחיל להחזיר אחד אחד עד שאין את הצפצופים ולאחר מכן תחזיר את הכרטיס מסך

AVI
    חבר

תמשיכו לעזור או לנסות לתת פתרונות זה לא עזר  הכרטיס מסך לא הלך וגם לא שום דבר אחר מפני שפתחתי את המחשב הכנסתי זיכרון ראיתי שהוא לא ממתאים והוצאתי אותו ומאז המחשב לא נדלק יכול להיות שבגלל שהזיכרון לא תואם ללוח אם הוא הרס אותו תנו פתרונות בבקשה הבעיה עדיין לא נפתרה וזה דחוווווף

itsho
    מנהל בפורום

כפי שנאמר לך – מסתבר שהבעיה בזכרונות או בכ.מסך.

יכול להיות ששרפת את הזכרונות או הלוח, יכול להיות שחשמל סטטי הרס אותם, יכול להיות המון דברים. תנסה להשיג זכרונות חדשים (או כאלה שאתה יודע שהם תקינים) או, לפנות לטכנאי.

בהצלחה.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.