שמעו זה מקרה דחוף מאד אני חייב את המחשב קראו עד הסוף זה חשוב ומקווה שתצליחו לעזור ולפתור תבעיה
היום פתחתי את המוח של המחשב כדי להוסיף כרטיס זיכרון שבסוף הכנסתי אותו אך הוא לא היה מתאים וניתקתי את הארד דיסק שלי כדי לבדוק כונן קשיח אחר שהבאתי ראיתי שזה לא עובד ניתקתי את הכרטיס זיכרון שהבאתי שהוא נראה ישן חיברת את הכונן הקשיח הרגיל והחזרתי את המחשב למצבו הרגיל אני מנסה להדליק המחשב נדלק המעבד עובד הכל מחובר טוב אך המחשב מצפצף ציפצוף ארוך הפסקה ושוב אותו דבר אך המסך מחובר לחשמל יש מנורה כתומה וכשפותחים תמחשב היא אמורה להדליק לירוק ושם דבר לא קורה ניסתי לחבר גם מסך אחר וגם הוא לא קורה את המחשב ויש לו חיבור שונה כך זה לא קשור לחיבור נסיתי לבדוק את הכונן קשיח והזיכרונות הכל נראה לי מחובר טוב ומחוזק ויש לי כרטיס מסך מובנה ועוד אחד של ati וכשאני מחבר תמסך לשניהם שום דבר לא קורה הכל נשאר שחור והמחשב מצפצף כל כמה זמן וגם יש לי מדקלדת ועכבר אלחוטי ביבור usb עם מתאם ואמור להיות לו מנורה מעבעבת כאשר המחשב נדלק אך הוא לא נדלק ולא מגיב מה הבעיה ואיך פותרים אותה זה מעודדד דחוףףף לי תעזרו לי בבקשה תודה לעוזרים
תמשיכו לעזור או לנסות לתת פתרונות זה לא עזר הכרטיס מסך לא הלך וגם לא שום דבר אחר מפני שפתחתי את המחשב הכנסתי זיכרון ראיתי שהוא לא ממתאים והוצאתי אותו ומאז המחשב לא נדלק יכול להיות שבגלל שהזיכרון לא תואם ללוח אם הוא הרס אותו תנו פתרונות בבקשה הבעיה עדיין לא נפתרה וזה דחוווווף
יכול להיות ששרפת את הזכרונות או הלוח, יכול להיות שחשמל סטטי הרס אותם, יכול להיות המון דברים. תנסה להשיג זכרונות חדשים (או כאלה שאתה יודע שהם תקינים) או, לפנות לטכנאי.