פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה בתוך משחק ובטעינת אתר.
- This topic has 8 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 11 months by
osh12.
-
מאתתגובות
-
10 ביולי 2009 בשעה 05:55 #23166
osh12
חברנתחיל מהבעיה הגדולה שזה טעינת אתר
רק אצלי מבין רבים של מחשבים האתר הזה http://www.freestockcharts.com/ לא עולה הכוונה לא נטען כותב איזו שהיא שגיאה בנוגע לפורטים.
האתר משמש אותי עזר בתחום לימודיי בשוק ההון אודה לכם אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.
**האתר יבקש להתקים נגן או משהו כזה (SILVERLIGHT) ואכן התקנתי ועדיין לא עובד אותו תהליך עשיתי בעשרות מחשבים ורק אצלי משום מה לא עובד.
**יש לציין שבמחשב שלי כרגע מותקן WIN7 אך גם כשהיה XP SP1/SP2 אותה בעיה ומערכות הפעלה במחשבים אחרים ובכל הדפדפנים מפעילים מוזר מאוד..הבעיה:
ובמשחק הפיפא שזה כן יכול להיות אולי קשור למערכת ההפעלה (WIN7) יש את הבאג הבא:
תודה לכם מראש על כל העזרה.שבת שלום
itsho 2009-7-10 9:31:29 10 ביולי 2009 בשעה 07:47 #23167oded
חברהאתר הזה http://www.freestockcharts.com/
האתר הזה לא עולה יותר מאשר עולה , ברוב המקרים בתחתית
העמוד נכתב DONE .
לפי דברי חברים שלי נאמר שיש להם הרבה בעיות עם השרתים.
הבעיה לא במחשב שלך.
10 ביולי 2009 בשעה 09:42 #23174itsho
מנהל בפורוםבדקתי אצלי ב2 מחשבים – אחד עם XP ואחד עם וינדוס 7 – בשניהם, לאחר התקנה של הSliverlight – האתר עולה:
לדעתי – הבעיה היא באמת כפי שנכתב לך בהודעה – כנראה אתה משתמש בחיבור אינטרנט שמפעיל Firewall חזק. איך אתה גולש ? באלחוטי במקום ציבורי ? או בבית ?
אם בבית – לחץ על הלינק שמופיע לך בהודעה ("Click Here") ותקבל הוראות כיצד לפתוח את הפורטים 943 ו4502-5420. אם לא תסתדר, כתוב כאן את שם הראוטר שלך, וננסה לעזור.
בהצלחה.
10 ביולי 2009 בשעה 13:31 #23203osh12
חבראין לי ראוטר זה מה שמשגע אותי יש לי מודם של מוטורולה SB4200
שהיה על מחשב זה WIN XP זה עלה אחת ל 10 אבל לפחות עלה מידי פעם עכשיו אחרי החלפת מערכת הפעלה הוא בכלל לא עולה אם מישהו יכול לעזור לי עם הפורטים אשמח מאוד.
10 ביולי 2009 בשעה 13:31 #23204osh12
חברוהפיפא מישהו נתקל בבעיה זו?
10 ביולי 2009 בשעה 14:34 #23208itsho
מנהל בפורוםלגבי המודם:
בוודאי "תשמח" לגלות שהמודם כבר לא נתמך על ידי motorola, והתיעוד עבורו הוא רק עד וינדוס 2000.
1. יש לך תוכנות firewall ? אם כן, איזה ?
2. האם ה firewall של וינדוס פעיל ?
3. בוינדוס 7 יש אפשרות להגדיר כל חיבור ומה תהיה רמת ההרשאות שלו (ביתי, ציבורי, אינטרנט) – נסה להוסיף את האתר הספציפי הנ"ל לרשימת האתרים ה"מהימנים"
לגבי פיפא:
אני לא מכיר את הבעיה, אך למען הסדר הטוב – פתח 2 נושאים נפרדים עבור כל בעיה\תקלה.
10 ביולי 2009 בשעה 15:16 #23213osh12
חבראחי תן כמה טיפים מה אפשר לעשות אני משתגע אמרו לי להביא ראוטר ולהגדיר חיבור עם חייגן ורק ככה זה יסתדר כי אני כרגע מתחבר לאינטנט בלי חייגן..
אני לא יודע למה התכוונת שאמרת לאתרים הימנים..
ניתקתי לגמרי את הפיירוול עדיין אותו דבר.
10 ביולי 2009 בשעה 17:02 #23217itsho
מנהל בפורוםאיך להוסיף אתר ל"אתרים מהימנים"
כלים -> אפשרויות אינטרנט -> אבטחה -> אתרים מהימנים -> אתרים.
ותוסיף את האתר המדובר
ולא ענית – איזה פיירוול יש לך ? (חוץ מהפיירוול של וינדוס)
10 ביולי 2009 בשעה 19:12 #23225osh12
חברתראה במחשב היה WIN XP 64BIT עליו בלי להסירו התקנתי WIN7 עכשיו הכל ממש כל הצרכים שלי במחשב פועלים מלבד המשחק והאתר הזה ..
אז אמרתי אני אתקין XP על מחיצה אחרת בהרד דיסק שיהיו 2 מערכות הפעלה וכל אחת לצרכים שלה וככה עשיתי אבל המחשב אחרי ההתקנה של ה XP בנפרד מהמחיצה שעליו יושב ה XIN7 מזהה רק את XP משהו מוזר ואין לי מושג למה עכשיו בתוך הכוננים מראה לי את כל הקבצים של WIN 7 ז"א שהוא קיים אבל לא נראה או בלתי נגיש.
אשמח אם תלווה אותי כי פתאום צצו בעיות כאלו קטנות ומרגיזות למרות שהאתר לא עולה ב XP חברת האינטרנט אמורה לתת לי תמיכה יותר מורחבת כי כשאמרתי להם שזו מערכת הפעלה WIN 7 הם לא יכלו לספק תמיכה בטענה זה בטא עכשיו הם יספקו לי תמיכה ואני מאמין שהבעיה באתר תיפתר (במשחק נפתרה)..
מאיפה אמורים להתחיל כדי שבמסך בהפעלה הוא יראה לי רשימה של 2 מערכות הפעלה
אחת XP ואחת WIN 7 כרגע הוא מראה 2 אחת XP והשניה הוא מכניס אותי למין RECOVERY מש'ו לא מובן
תודה ושבת שלום.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.