פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שכחתי סיסמת קובץ וורד This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 6 months by itsho. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 14 ביולי 2009 בשעה 11:43 #23351 טמפוחבר יש לי קובץ וורד החשובה לי מאוד ולפי תקופה ארוכה סמתי עליה סיסמת אבטחה וכעת כשאני מנסה לפתוח את זה אני לא מצליח, ניסיתי את כל אפשריות הסיסמאות שאיתם אני משתמש בדר"כ ועדיין לא מצליח, מה אני יכול לעשות? תודה רבה 14 ביולי 2009 בשעה 22:43 #23376 יהונתןחבר אני לא יודע אם מותר לעזור לך כאן באתר הזה-אם המנהלים יאשרו אנסה לעזור לך. 15 ביולי 2009 בשעה 20:20 #23397 itshoמנהל בפורום אם מדובר בחומר פרטי (שאתה – "טמפו") כתבת – אין שום בעיה שתעלה את הקובץ לכאן, ויהונתן גלעדי (או כל אחד אחר – אפילו אני) יוכל לנסות לעזור לך. אם מדובר בחומר המוגן בזכויות יוצרים – הדבר אסור, ולא נוכל לעזור לך בעניין. סתם לידע כללי: כאן יש חברה (חוקית לחלוטין) שמפענחת סיסמאות קבצי וורד ואקסל אישיים בתוך פחות מ5 שניות תמורת 30$ מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר