שלום הבעיה הזאת מציקה לי כבר די הרבה זמן, אני מעלה משחק לרוב משחק די כבד שדורש ביצועים טובים אבל עובד אצלי בלי בעיות, בדרך כלל אני משחק בין חצי שעה לשעתיים אבל תמיד אחרי זמן כזה בערך של משחק המשחק פתאום נתקע לגמרי גם על תמונה וגם על צליל (גם התמונה נתקעת וגם הצליל נתקע "על התו האחרון", כלומר משמיע טרטור בלתי פוסק) המשחק נשאר ככה תקוע בין 30 שניות לדקה ואז "משתחרר" והכל שוב כרגיל, אבל אם אני ממשיך לשחק אחרי דקה בערך הוא שוב נתקע ככה, אם הוא משתחרר ואני מספיק לצאת חזרה לחלונות גם החלונות כל דקה נתקעים ככה וזה ממשיך עד שאני מאתחל את המחשב, לפעמים אם הוא נתקע כמה פעמים ואני לא מספיק לאתחל הוא נתקע לגמרי, אפילו העכבר לא זז.
ובנוסף לזה כשאני מאתחל את המחשב אחרי "התקעות" כזו המחשב מגיע לשלב שהוא מזהה את המקלדת ושם פשוט מפסיק, כאילו הוא לא מזהה את ההרד דיסק, ואז הוא שוב נתקע ועובד טוב רק אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב הרבה זמן אח"כ.
יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיך מטפלים?..
המפרט שלי, לא סגור עליו לגמרי אבל מעבד אינטל ליבה כפולה 2.5 ג'יגה הרץ, חלונות XP מקורי, 4 גי'גה זיכרון 800 DDR2 ו-320 ג'יגה זיכרון קשיח מלא עד החצי בערך, כרטיס ג'יפורס 9500 512 מגה, וזה מחשב רק למשחקים, כלומר אין עליו שום דבר אחר! לא תוכנות לא אינטרנט ולא שום דבר שמאט אותו או לוקח עוד זיכרון.
בתודה למי שיוכל לעזור
שי