המחשב לא מזהה פתאום את קבצי הקריאה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים המחשב לא מזהה פתאום את קבצי הקריאה

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ליטל
    חבר

עד עכשיו הכל היה טוב ופתאום אני לא מצליחה לפתוח את התקיות שייש בהם תמונות או קבצי וורד בmp3 רק את השירים ניתן לפתוח מה עושים? איך ניתן לתקן את זה?!ומה זה בכלל מדוע זה קורה לי כבר פעם שניה?  אשמח לקבל סיוע…תודה..

"לפתוח את התקיות שייש בהם תמונות או קבצי וורד בmp3 רק את השירים ניתן לפתוח"

מה זאת אומרת? האם הבעיה היא בתיקיה המוגדרת כתיקית מוזיקה שבתוכה קבצים שלא ניתן לפתוח? תגדירי את הבעיה בפרטים שאוכל לאבחן את הבעיה.

אשמח לעזור לך.

ליטל
    חבר

[QUOTE=barsingfer]

"לפתוח את התקיות שייש בהם תמונות או קבצי וורד בmp3 רק את השירים ניתן לפתוח"

מה זאת אומרת? האם הבעיה היא בתיקיה המוגדרת כתיקית מוזיקה שבתוכה קבצים שלא ניתן לפתוח? תגדירי את הבעיה בפרטים שאוכל לאבחן את הבעיה.

אשמח לעזור לך.

[/QUOTE] אפשר לפתוח את כל הקבצים בmp3 זה כמו דיסק אונקי אלו היו תקיות שמכילות תמונות ומשום מה כשהכנסתי את זה למחשב הnod32 אנטי וירוס קופץ יש מצב שהאמפי שלי נגוע? בוירוס?

נראה לי שהבנתי. האנטי וירוס שלך מזהה חדירה למערכת שלא מזוהה. את יכולה לנסות לאפס את הMP3. פשוט מחקי את כל הקבצים מהמכשיר ותחזירי ואולי זה יעזור!? תעדכני אותי.

ליטל
    חבר

[QUOTE=barsingfer]נראה לי שהבנתי. האנטי וירוס שלך מזהה חדירה למערכת שלא מזוהה. את יכולה לנסות לאפס את הMP3. פשוט מחקי את כל הקבצים מהמכשיר ותחזירי ואולי זה יעזור!? תעדכני אותי.[/QUOTE] אכן זה מה שעשיתי ובאמת זה עזר אבל הנקודה היתה שאני לא רציתי למחוק את הקבצים שהיו לי על זה כל הסיפור…רציתי להעביר אלי את הקבצים שהיו שם למחשב….אבל ראיתי שאין מנוס אז כבר מחקתי הכל איך אני יכולה להימנע מבעיות כאלה בעתיד?! אם אני רוצה להעביר קבצים אלי ממחשבים אחרים ע"י הmp3?

יניב
    מנהל בפורום

האם ניסית שחזור מערכת?

ליטל
    חבר

[QUOTE=Rosenblaster]האם ניסית שחזור מערכת?[/QUOTE] אין לי מושג כיצד עושים זאת…

יניב
    מנהל בפורום
    בן
    חבר

רוזן , בוקר טוב

יש לי הרגשה שליטלי מדברת על MP3 – המכשיר עם האוזניות

ולכן ,במקרה הזה ,  שחזור , לא כל כך יעזור כאן.

ולליטלי , הייתי ממליץ לבדוק כל קובץ , באנטי וירוס – לפני שאת מכניסה אותו למכשיר

שבוע טוב

בן

יניב
    מנהל בפורום

זה לא מזיק לנסות במיוחד שאפשר לבטל גם שיחזור מערכת ולחזור לנקודה לפני השיחזור

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.