תקלות בכרטיס מסך NVIDIA6200 [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים תקלות בכרטיס מסך NVIDIA6200 [בעיה נפתרה]

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    מתן
    חבר

ברשותי כרטיס מסך הנ"ל על מנת שאוכל לצפות בתצוגת מסך המחשב בטלוויזיה,הבעיה היחידה היא שלעיתים קרובות(המוזר פה שזה לא קבוע) כאשר אני מעביר את הטלוויזיה לערוץ AV על מנת לצפות בתצוגת מסך המחשב אני מגלה שהסינכרון בין המסך והטלוויזיה אבד כמעט לחלוטין(רואים בטלוויזה את תזוזת סמן העכבר אך על רקע שחור מתושתש וקופצני) והסינכרון מתחדש כראוי רק לאחר שאני עושה ריסטרט למחשב.זהו לא פיתרון טוב\בריא והחבר'ה באייבורי(שם נרכש הכרטיס) לא יודעים כיצד להתמודד עם הבעיה.אשמח לכל עזרה.תודה

אבי לוי
    מנהל בפורום

האם הורדת את הדרייבר העדכני ( לא מהדיסק) מאתר היצרן ?

האם הסרת לחלוטין את הגרסא הקודמת, איתחלת את המחשב והתקנת שוב ?

עבור על הגדרות התצוגה של אשף ריבוי הצגים.

בחר באפשרות התצוגה הכפולה > תוודא ההתצוגה לשביעות רצונך ושמור שינויים.

שים לב שצג ברירת המחדל שלך מוגדר כצג המחשב עם רזולוציה תואמת

ושהצג הנוסף יהיה מכשיר או צג הטלוויזיה המוגדר לרזולוציה המקסימאלית.

מתן
    חבר

יש אפשרות שתצרף לינק\תפרט את שלבי ההליך של  שתי השאלות הראשונות ששאלת?

פשוט שאני לא מבין גדול בתחום…

תודה

אבי לוי
    מנהל בפורום

הנה קישור לאתר היצרן:

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

לחץ למטה מימין על:   GRAPHICS DRIVERS

בדף שיפתח המתן כמה שניות עד להופעת הבועה \ סרגל צהוב מתחת לשורת הכתובות למעלה.  הקלק עליו אחד שמאלי ובחר בהתקן פקד אקטיב אקס. (אופציה ראשונה)

תקבל חלון תיבת דו שיח > בחר בהתקן.

שרת NVIDIA יסרוק את רכיב החומרה שלך ויציע לך להורדה את הדרייבר העדכני ביותר.

במידה ואין הצעה לשדרוג, תקבל הודעה שמנהל ההתקן שלך עדכני ואין צורך בהורדה.

במידה ונמצא לך מנהל התקן עדכני יותר, שים לב , יש לאשר בתיבת "אני מסכים" ורק אז להקליק על הורד.  יש לשמור את הקובץ על שולחן העבודה ולהריצו אח"כ משם.

לאחר התקנת הדרייבר, תקודם לבצע איתחול וכשהמחשב יעלה, יהיה עליך להגדיר שוב את מאפייני התצוגה.  רזולוציה \ קצב רענון מסך \ ושאר פרמטרים נחוצים.

עצתי לך באם הסתבכת, פנה לטכנאי או לאדם עם ידע בנושא שיבצע זאת עבורך.

דגש על הגדרות התצורה של תצוגת ריבוי צגים.

בהצלחה !

מתן
    חבר

תודה מלך

blue
    חבר

עם אין לך יותר ממצב AV אחד (זאת אומרת AV2, AUX,) אז אתה צריך לנתק את החיבורים של הכבלים או של יס , למצב כזה אני ממליץ לך לקנות מתג, שבורר בין מצב מחשב למצב טלויזיה….

אבי לוי
    מנהל בפורום

[QUOTE=matanp1]תודה מלך[/QUOTE]

ישראל כולם בני מלכים.

אנחנו מפשוטי העם

הסתדרת… ?

מתן
    חבר

הורדתי את הדרייבר המעודכן,התקנתי אותו וסידרתי את ההגדרות.הכל פועל טוב אך עדיין הבעיה קיימת,לפעמים הסינכרון קצת משובש פתאום והתמונה בטלוויזיה קופצת ובשחור לבן,אבל עשיתי בדיקה הפעם…לא נגעתי במחשב ולא עשיתי ריסטרט…חזרתי לבדוק זאת לאחר שעה בערך והסינכרון היה בסדר…זתומרת שזה הסתדר לבד מעצמו.לא יודע…ממש מוזר מה שקורה פה

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.