פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › DVI –המסך לא מופעל
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 4 months by
יגאל ליפשיץ.
-
מאתתגובות
-
10 בספטמבר 2009 בשעה 20:58 #25359
יגאל ליפשיץ
חברלתמיכה שלום. לאור הצורך שלי להפעיל מחשב נוסף, ללא חיבור לאינטרנט שיעבוד בפני עצמו לצורך המרות סרטי ווידאו ישנים לDVD .חיברתי כבל dvi למסך המשותף [בנוסף לvga] אך המסך לא מראה שום סימן חיים. לצורך בדיקה חיברתי את כבל ה vga למחשב המשני ו ה XP עלה ללא בעיה. אשמח לקבל עזרה . בשני המחשבים פועלת תוכנת XP. מודה מראש. יגאל
11 בספטמבר 2009 בשעה 00:45 #25368itsho
מנהל בפורוםלא הבנתי כ"כ את המצב.
יש לך מסך אחד, ושני מחשבים ,ואתה רוצה לחבר את שניהם ו"לעבור" ביניהם ? אם כן, כתוב את דגם המסך המדויק.
בנוסף, האם בדקת את חיבור הDVI בפני עצמו (כשהוא היחיד המחובר למסך) ?
11 בספטמבר 2009 בשעה 07:00 #25372יגאל ליפשיץ
חבראכן אני רוצה לעבוד פעם עם מחשב א. ולפעמים בשעת הצורך לעבוד עם מחשב ב. לא לדלג ביניהם ! דגם המסך הוא . Dell 2001EP כפי שציינתי בדקתי עם ה VGA בשני המחשבים ושנהם פועלים כיאות. כשאני מחובר עם ה DVI במחשב ב' המסך לא מראה כלום. מסך שחור כאילו אינו שום סיגנל. בדקתי באתר של DELL לגבי הפעלת הDVI ולא מצאתי הנחיות מיוחדות המתייחסות דווקא לDVI פרט לעובדת הימצאותו ותרשים הכניסות למסך. האם יתכן צורך בשינוי ב SET UP לצורך עבודה ב DVI ? תודה .יגאל
אגב, מחשב א' בחיבור VGA פועל כיאות ללא בעיות אין לו כניסת DVI .
11 בספטמבר 2009 בשעה 09:33 #25374itsho
מנהל בפורוםכשהDVI מחובר לבד למחשב ב', אין סיגנל ?
אולי זו בעיה בכניסה (במסך) או ביציאה (בכרטיס מסך של מחשב ב'). ניסית לבדוק אופציות אלו?
בנוסף, לא מצאתי את דגם המסך שציינת באתר DELL. תוכל לבדוק שוב את דגם המסך?
12 בספטמבר 2009 בשעה 09:18 #25401יגאל ליפשיץ
חברתודה עבור התגובה. אכן זאת הבעיה. כאשר מחשב ב' מחובר למסך באמצעות ה dvi – על המסך נראה כאילו אין סיגנל. בקשר לדגם המסך, אין ספק שזה הדגם הנכון , אני אצרף דף מהאתר של DELL
Dell™ 2001FP Flat Panel Color Monitor User's Guide
האם ניתן לראות ב "מנהל התקנים" את תקינות היציאה מכרטיס המסך ? אם כן איך אני מזהה אותו.
12 בספטמבר 2009 בשעה 20:39 #25431itsho
מנהל בפורוםאם זה לא ברור מאליו:
את תקינות היציאה (מהמחשב) ניתן לבדוק רק בעזרת חיבור מסך אחר ובדיקה האם יש סיגנל.
את תקינות הכניסה (למסך) ניתן לבדוק ע"י חיבור למחשב אחר (יש מתאם VGA לDVI שיכול לעזור מאוד בבדיקות שכאלה – כמו זה)
לגבי הדגם – כתבת בתגובה הקודמת EP ולא FP

נ.ב.
שווה לבדוק: נתקלתי פעם במסך (עם חיבור DVI כמובן) שהיה "נותן מסך" רק אם היו מחברים אותו לפני שהמחשב נדלק.
12 בספטמבר 2009 בשעה 22:35 #25443יגאל ליפשיץ
חברתודה. אני אחפש מתאם כפי שהצעת.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.