DVI –המסך לא מופעל

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

לתמיכה שלום. לאור הצורך שלי להפעיל מחשב נוסף, ללא חיבור לאינטרנט שיעבוד בפני עצמו לצורך המרות סרטי ווידאו ישנים לDVD .חיברתי כבל dvi למסך המשותף [בנוסף לvga] אך המסך לא מראה שום סימן חיים. לצורך בדיקה חיברתי את כבל ה vga למחשב המשני ו ה XP עלה ללא בעיה. אשמח לקבל עזרה . בשני המחשבים פועלת תוכנת XP. מודה מראש. יגאל

itsho
    מנהל בפורום

לא הבנתי כ"כ את המצב.

יש לך מסך אחד, ושני מחשבים ,ואתה רוצה לחבר את שניהם ו"לעבור" ביניהם ? אם כן, כתוב את דגם המסך המדויק.

בנוסף, האם בדקת את חיבור הDVI בפני עצמו (כשהוא היחיד המחובר למסך) ?

אכן אני רוצה לעבוד פעם עם מחשב א. ולפעמים בשעת הצורך לעבוד עם מחשב ב. לא לדלג ביניהם ! דגם המסך הוא    . Dell  2001EP כפי שציינתי בדקתי עם ה VGA  בשני המחשבים ושנהם פועלים כיאות. כשאני מחובר עם ה DVI במחשב ב' המסך לא מראה כלום. מסך שחור כאילו אינו שום סיגנל. בדקתי באתר של DELL  לגבי הפעלת הDVI ולא מצאתי הנחיות מיוחדות המתייחסות דווקא לDVI פרט לעובדת הימצאותו ותרשים הכניסות למסך. האם יתכן צורך בשינוי ב SET UP לצורך עבודה ב DVI ? תודה .יגאל

אגב, מחשב א' בחיבור VGA פועל כיאות ללא בעיות אין לו כניסת DVI .

itsho
    מנהל בפורום

כשהDVI מחובר לבד למחשב ב', אין סיגנל ?

אולי זו בעיה בכניסה (במסך) או ביציאה (בכרטיס מסך של מחשב ב'). ניסית לבדוק אופציות אלו?

בנוסף, לא מצאתי את דגם המסך שציינת באתר DELL. תוכל לבדוק שוב את דגם המסך?

תודה עבור התגובה. אכן זאת הבעיה. כאשר מחשב ב' מחובר למסך באמצעות ה dvi – על המסך נראה כאילו אין סיגנל.  בקשר לדגם המסך, אין ספק שזה הדגם הנכון , אני אצרף דף מהאתר של DELL

Dell™ 2001FP Flat Panel Color Monitor User's Guide

האם ניתן לראות ב "מנהל התקנים" את תקינות היציאה מכרטיס המסך ? אם כן איך אני מזהה אותו.

itsho
    מנהל בפורום

אם זה לא ברור מאליו:

את תקינות היציאה (מהמחשב) ניתן לבדוק רק בעזרת חיבור מסך אחר ובדיקה האם יש סיגנל.

את תקינות הכניסה (למסך) ניתן לבדוק ע"י חיבור למחשב אחר (יש מתאם VGA לDVI שיכול לעזור מאוד בבדיקות שכאלה – כמו זה)

לגבי הדגם – כתבת בתגובה הקודמת EP ולא FP

נ.ב.

שווה לבדוק: נתקלתי פעם במסך (עם חיבור DVI כמובן) שהיה "נותן מסך" רק אם היו מחברים אותו לפני שהמחשב נדלק.

תודה. אני אחפש מתאם כפי שהצעת.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.