לתמיכה שלום. לאור הצורך שלי להפעיל מחשב נוסף, ללא חיבור לאינטרנט שיעבוד בפני עצמו לצורך המרות סרטי ווידאו ישנים לDVD .חיברתי כבל dvi למסך המשותף [בנוסף לvga] אך המסך לא מראה שום סימן חיים. לצורך בדיקה חיברתי את כבל ה vga למחשב המשני ו ה XP עלה ללא בעיה. אשמח לקבל עזרה . בשני המחשבים פועלת תוכנת XP. מודה מראש. יגאל
אכן אני רוצה לעבוד פעם עם מחשב א. ולפעמים בשעת הצורך לעבוד עם מחשב ב. לא לדלג ביניהם ! דגם המסך הוא . Dell 2001EP כפי שציינתי בדקתי עם ה VGA בשני המחשבים ושנהם פועלים כיאות. כשאני מחובר עם ה DVI במחשב ב' המסך לא מראה כלום. מסך שחור כאילו אינו שום סיגנל. בדקתי באתר של DELL לגבי הפעלת הDVI ולא מצאתי הנחיות מיוחדות המתייחסות דווקא לDVI פרט לעובדת הימצאותו ותרשים הכניסות למסך. האם יתכן צורך בשינוי ב SET UP לצורך עבודה ב DVI ? תודה .יגאל
אגב, מחשב א' בחיבור VGA פועל כיאות ללא בעיות אין לו כניסת DVI .
תודה עבור התגובה. אכן זאת הבעיה. כאשר מחשב ב' מחובר למסך באמצעות ה dvi – על המסך נראה כאילו אין סיגנל. בקשר לדגם המסך, אין ספק שזה הדגם הנכון , אני אצרף דף מהאתר של DELL
Dell™ 2001FP Flat Panel Color Monitor User's Guide
האם ניתן לראות ב "מנהל התקנים" את תקינות היציאה מכרטיס המסך ? אם כן איך אני מזהה אותו.