פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › רשמקול של windows This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 4 months by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 20 בספטמבר 2009 בשעה 14:49 #25717 חיים דבורהחבר במחשב שלי קיימת תוכנה : רשמקול -sound של מיקרוסופט בזמן הפעלת ההקלטה , כאשר אורך ההקלטה מגיע ל: 60 שניות ההקלטה נעצרת . האם אפשר לכוון את אורך ההקלטה ל: 60 דקות בתודה דבורה שנה טובה 20 בספטמבר 2009 בשעה 19:31 #25724 blueחבר היתי ממליץ לך להוריד את התוכנה הזו : AUDACITY אחלה תוכנה להקלטה …והכי חשוב, חינמית 21 בספטמבר 2009 בשעה 00:26 #25737 אבי לוימנהל בפורום לצערי איני מכיר דרך להגדלת זמן ההקלטה. יתכן ועמיתי המנהלים \ הגולשים יודעים על פתרון לשאלתך. גם אני כמו קודמי המנהל blue_wolf ממליץ לך להיעזר בתוכנה חינמית וחיצונית. הנה עוד תוכנה מעולה שאני משתמש בה: http://www.roemersoftware.com/free-sound-recorder/home/freeh iqrec.exe במידה ותצטרכי הדרכה, אשתדל לסייע. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר