פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › חלונות לא עולה עושה ריסטר This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 3 months by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 22 באוקטובר 2009 בשעה 09:19 #26989 raymondeחבר אני שומעת את המחשב שעורך בדיקת כל החלקים והכל בסדר אבל הווינדוס מגיע רואים שמתחיל לעלות ואז עושה ריסטר חיברתי לו דיסק קשיח נוסף המחשב מזהה תוכנה חדשה אבל לא מראה לי שיש שני דיסק קשיח הווינדוס הטוב עולה מהדיסק הקשיח שמחובר עם קבל נתונין רגיל והשני הוא סטה תודהעוד 22 באוקטובר 2009 בשעה 09:29 #26991 אליחבר נסי להכנס במצב בטוח (ריסט ו f8 22 באוקטובר 2009 בשעה 09:56 #26992 אבי לוימנהל בפורום קרוב לוודאי שהג'ימפור לא נכון. הסירי את הכונן החדש שהתקנת. תוודאי שהג'אמפר שלו מוגדר כ SLAVE ולא כמאסטר. חברי אותו שני על כבל הדאטא של כונן המערכת ללוח האם או לחליפין על הכבל המחבר את אחד הכוננים האופטים שלך. מתייחס רק ללוחות אם בטכנולוגית IDE מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר