פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › זיכרון חיצוני לא נפתח This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 3 months by אבי לוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 2 בדצמבר 2009 בשעה 10:36 #28440 איריסחבר שלום רב, יש לי גיבויים על זיכרון חיצוני ואינני מצליחה לפתוח אותו. (בעבר זה היה זיכרון HD של מחשב ששמו בקופסה והפך להיות מחסן חיצוני.) ניסיתי לעבור למחשב אחר וגם הוא לא מצליח. כשמחברים למחשב מופיע סמל ב"מחשב שלי", אבל לחיצה עליו מקפיצה הודעה של: "נא הכנס דיסק לכונן…" איך להתגבר על התקלה? האם כל הגיבויים שבתוכו אבודים? תודה מראש על כל סיוע לפתרון התקלה המלחיצה!!! 2 בדצמבר 2009 בשעה 16:03 #28448 אבי לוימנהל בפורום הורידי והתקיני את התוכנה מפה חברי את הכונן למחשב והמתיני עד שהמערכת תזהה אותו. לאחר התקנת התוכנה וכל העדכונים, תוודאי כי אין יותר עדכונים להורדה. הקליקי כפול על אייקון המחשב שלי > בצעי קליק ימני על הכונן הבעייתי ובצעי סריקה של ההתקן לאחר הסריקה במידה ונתגלו מזיקים, הסירי את כולם. אתחלי את המחשב ובדקי. בצעי קליק ימני על ההתקן > מאפיינים > גשי ללשונית כלים ובצעי פעולת סריקה ותיקון שגיאות. מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר