פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מה צריך בשביל רשת אלחוטית ל3 קומות? This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 6 months by shovalt. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 9 בדצמבר 2009 בשעה 18:26 #28696 cold-sorrowחבר שלום, יש לי 3 קומות בבית. אני מעוניין ברשת אלחוטית כאשר 2 מחשבים יהיו בקומה 1 ומחשב אחד יהיה בקומה 3. אני מנוי לאינטרנט בכבלים של הוט, ביררתי והם יבואו להתקין לי את הרשת, אני משלם על עבודה ועל ראוטר שהם מביאים מדגם G. מה קורה במידה ואין קליטה במקום מסויים בבית? אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי G או N ( למקרה שלא תהיה קליטה)? אשמח לעזרה ומידע כללי. תודה, מושיק. 10 בדצמבר 2009 בשעה 12:29 #28723 מיריתחבר שלום cold-sorrow במידה ולאחר ההתקנה של הראוטר הקליטה תהיה חלשה, תוכל לבחור באחת מהאופציות: לרכוש ראוטר תקן N ולוודא שבמחשב שלך יש כרטיס רשת אלחוטי התואם לתקן זה. או לחילופין, להשתמש באופציית כבלים ולרשת את הבית המשך גלישה מהנה מירית בזק בינלאומי 10 בדצמבר 2009 בשעה 14:28 #28725 shovaltחבר אופציה נוספת היא לרכוש access point ולהגדיר אותו. התפקיד של access point הוא להאריך את טווח הקליטה של האלחוטי. אתה ממקם אותו בטווח שהוא קולט את האות של הנתב האלחוטי ואז הוא מגביר לך את הטווח מאותה נקודה והלאה. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר