וידאו בוואלה לא עובד

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים וידאו בוואלה לא עובד

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אתאר
    חבר

אני אשמח אם תעזרו לי יש לי מחשב נייד מסוג hp יש אתר וואלה שאתם בוודאי מכירים אני צופה בו כל הזמן בסדרות בוואלה וידאו ולפני ארבעה ימים אני נכנסתי לצפות בסדרה ולא ראיתי שיש נגן רק ראיתי תגובות וזה אף פעם לא קרה לי וכל הצופים גם אותה בעיה ולחלק לו הוא לו חלק עם הצפייה נסיתי להתחבר דרך מחשב אחר וזה עבד אבל אצלי ואצל כל מי שמתלונן זה לא עובד לא אותרה הבעיה והמחשב שלי חדש ואין בו שום תקלה נסיתי כמה שיותר לפתור דרך הרבה שיטות וזה לא עזר ואין לי ולאחרים מוסג מה זות הבעיה שרק במחשב שלי ושלם לא עובד ואצל האחרים דווקא עובד אני צריכה את עזרתכם בבקשה בנושא הזה ואני מקווה שתעזרו בעית הצפייה היא בסדרה חיים שלי ובסדרה אהבה מעבר לפינה בוואלה בידאו אודה לכם אם תעזרו לי וזה המייל שלי אם אם תצטרכו משהו [email protected]

itsho
    מנהל בפורום

א. באיזה דפדפן את משתמשת ? אם אין לך את Internet Explorer 8 – התקיני אותו מכאן (תבחרי עברית-ישראל, ואז את סוג הוינדוס שברשותך).

ב. האם מותקנת אצלך חבילת מקודדים ? אם לא (וגם אם את לא יודעת) – התקיני את זו שכאן (K Lite)

תיאור הבעיה שנתת לא ברור כ"כ, תעלי בבקשה צילום מסך של הבעיה. כך שנוכל להבין טוב יותר.

אתאר
    חבר

יש לי דפדפן של אנטרניט אקספלוור 7

itsho
    מנהל בפורום

אז כפי שהצעתי – תתקיני את 8 מהלינק שנתתי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.