פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › וינדוס 7 לא עולה – התפריטים רצים מהר
- This topic has 10 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 4 months by
itsho.
-
מאתתגובות
-
7 בדצמבר 2009 בשעה 18:36 #28629
mimi1
חברבעת הפעלת המחשב, הוא לא מגיע ישי למסך של WINDOWS אלא מראה לי תפריט שיש בו אופציות (WINDOWS 7 או READY DRIVER) הוא בוחר לו אוטומטית באופציה השניה ואז ממשיך לתפריט נוסף (התפריט שבו יש את האופציה של SAFE MODE) ובוחר לו שוב באחת האופציות (לא הספקתי לראות אבל משהו עם DISABLE).
מה זה אמור להביע?
כיצד עלי לבטל זאת אם בכלל?7 בדצמבר 2009 בשעה 22:50 #28647אבי לוי
מנהל בפורוםלא מובנת ההודעה שלך.
אני מניח שזה קשור להגדרות הביוס , או להתקן (דרייבר) שהותקן לאחרונה.
נסי למקד יותר את השאלה לרמת הפרטים.
בכל מקרה נסי להחזיר את כל הגדרות הביוס למצב ברירת מחדל.
8 בדצמבר 2009 בשעה 21:03 #28674mimi1
חבראוקי. תודה על ההתייחסות אנסה להסביר את עצמי טוב יותר.
1. המחשב מופעל. מבלי ללחוץ על אף כפתור מופיע לו פתאום מסך "menu Boot manager".
2. במסך מופיעות 2 אופציות לבחירה: WINDOWS 7 או repair your computer
3. הכל קורה במהירות ומבלי ללחוץ על שום כפתור – המחשב בוחר בעצמו באופציה repair
4. משם הוא ממשיך למסך נוסף ובו אופציות לרוב ביניהן האופציה של מצב בטוח וSTEP BY STEP וכו' וגם פה, מבלי ללחוץ על כלום הוא בוחר לי באופציה DISABLE משהו.
5. הכל קורה די מהר ולא מאפשר מעקב מדוייק8 בדצמבר 2009 בשעה 22:14 #28677mimi1
חברכרגע הבנתי שהאופציה הנבחרת היא:
Disable Driver Signature Enforcement
שקשורה למנהלי התקנים שאינם חתומים. מה המשמעות לגביי? האם זה אומר שיש לי דרייברים שאינם חתומים? אם כן כיצד אוכל לזהות אותם? מה מומלץ לי לעשות כדי שיזוהו?
האם הדבר אמרו להפריע לי?9 בדצמבר 2009 בשעה 21:22 #28699eladmilr
חברmimi שלום,
כנראה שווינדוס מזהה שחלק מהדרייברים שלך לא חתומים דיגיטלית. האם התקנת בעצמך דרייברים בזמן האחרון ? האם עדכנת לאחרונה דרייברים מהאינטרנט למשל ? יכול להיות שווירוס פגע בדרייברים.
כנראה ווינדוס מנסה לתקן לך לבד את המצב אבל הוא לא יכול.
דרייברים לא תקינים או שלא מזוהים ניתן לזהות ע"י: כפתור ימני על אייקון המחשב שבדסקטופ – מאפיינים – מנהל ההתקנים – בחלון שייפתח יוצגו רכיבי המערכת. אם יש דרייבר לא תקין או לא מזוהה יהיו לך סימני שאלה צהובים ליד ההתקן הלא תקין.
כאשר משתמשים בדרייברים לא תקינים יכול להיות שווינדוס לא יעבוד כראוי, למשל: דרייברים לא מתאימים של כרטיס המסך או כרטיס קול יפגעו ברזולוציית המסך ובאיכות התמונה ולא יהיה לך קול, בהתאמה. בקיצור לא מומלץ.
מה שאת יכולה לעשות :
דבר ראשון לשלול שווירוס הוא גורם בעייה – יש להריץ תוכנת אנטי וירוס ולסרוק לרוגלות
עם המחשב קיבלת דיסק של לוח האם של המחשב (אני מקווה שקיבלת). בדיסק הזה יש דרייברים מקוריים שהיצרן מספק לך, תוכלי לנסות להתקין את הדרייברים משם. אם אין לך דיסק אפשר להיכנס לאתר האינטרנט של יצרן הלוח אם ולהוריד דרייברים שמתאימים ספציפית ללוח האם שלך. (אם הבעיה היא בדרייברים שקשורים לוח האם – תלוי איפה אותם סימני שאלה צהובים שהזכרתי שמעידים על ההתקן שלא פועל כראוי)
9 בדצמבר 2009 בשעה 21:48 #28703itsho
מנהל בפורוםדרייברים לא חתומים זה בסה"כ אומר שמייקרוסופט לא אישרו/לא בדקו את הדרייבר. זה לא דבר רע!.
כפי שניתן להבין באופן עקיף – אתה משתמש בוינדוס 7, לכן, אני ממליץ להכניס את דיסק ההתקנה, וללחוץ על "תקן את המחשב שלי".
תתפלא – זה באמת עובד (ברוב המקרים
).
בנוסף, אם התפריטים "רצים" מהר מדי בשבילך, פשוט לחץ על אחד החיצים (כלפי מטה או מעלה) או על F8 כמה פעמים בזמן עליית המערכת.
13 בדצמבר 2009 בשעה 21:01 #28804mimi1
חברתודה רבה.
הכנסתי את דיסק ההתקנה כעצתך, ובתפריט מופיעה בחירת השפה ולאחר מכן התקנה. לא איתרתי את הפונקציה "תקן את המחשב שלי"13 בדצמבר 2009 בשעה 21:30 #28805itsho
מנהל בפורוםללא מילים:
13 בדצמבר 2009 בשעה 22:15 #28811mimi1
חבריש לי דומה. מה עושים?
13 בדצמבר 2009 בשעה 22:45 #28812mimi1
חברמנסה שוב להעלות אך לשווא.
יש לי את אותו המסך אך בלי הפונקציות הללו. רק "התקן כעת".
13 בדצמבר 2009 בשעה 23:27 #28815itsho
מנהל בפורום1. לא רואים את התמונה שהעלת.
2. נסה דיסק אחר.
3. צור קשר עם מיקרוסופט – 09-7625400.
בנוסף, מה לגבי התפריטים ש"רצים" מהר מדי ? ניסית ללחוץ על אחד החיצים ולבחור Safe mode לדוגמא ?
itsho 2009-12-13 23:29:35 -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.