פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אתרים נפתחים במסך קטן במקום מסך גדול This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 17 years, 3 months by blue. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 4 במרץ 2008 בשעה 20:44 #292 אורח לא רשוםחבר שאני גולש באינטרנט – ואני רוצה לפתוח קישור בתוך באתר – במקו לקבל מסך את הקישור במסך מלא אני מקבל אותו מוקטן ואני צריך להגדיל אותו – מאוד מעצבן נראה לי ששינתי משהו בטעות בהגדרות – בבקשה עזרה! 9 במרץ 2008 בשעה 06:20 #383 אריאל הלפרטמנהל בפורום הצעת פתרון :(מתןך קפטן אינטרנט) פתח את התוכנה שאתה רוצה לפתוח בגודל מלא, הגדל אותה לגודל הרצוי וסגור אותה כאשר מקש ה-Shift לחוץ על ידי הקלקה על ה-X שבפינה הימנית עליונה. בפעם הבאה שתפתח אותה היא תיפתח במקום הרצוי. 12 במרץ 2008 בשעה 10:23 #439 אורח לא רשוםחבר לא עזר לי – בכל זאת כל הקישורים נפתחים לי בחלונות קטנים ואני צריך להגדיל 🙂 בכל מקרה תודה לך 12 במרץ 2008 בשעה 17:40 #441 blueחבר לך להתחל => הפעלה : תרשום שם REGEDIT עכשיו לך לערך : HKey_Current_User / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main תמחק משם את הערך : Window_Placement מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר