להעביר חומר מWORD לדיסק בכונן E

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים להעביר חומר מWORD לדיסק בכונן E

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    לינדה
    חבר

שלום רב, אני מנסה להעביר חומר בוורד לדיסק שהכנסתי בכונן E. הכנסתיע הדיסק לכונן E לשם העברתי בגרירב את הקובץ הרצוי, כותב לי להכניס הדיסק וללחוץ NEXT. הדיסק כבר בפנים.רשום שהחומר מוכן להעתקה. הוצאתי שוב הדיסק הכנתיו שוב, פתחתי כונן E ומופיע האייקון של הקובץ, פתחתי הקובץ ואני רואה כל החומר הכתוב.שוב מופיעה לי ההודעה שהחומר מוכן להעברה. לא יודעת מה לעשות. חייבת להעביר החומר לדיסק להגשת עבודה.תודה

אבי לוי
    מנהל בפורום

שאלתך לא מובנת.

האם את מנסה להעביר חומר להתקן אחסון נייד כגון דיסק און קי ?

לינדה
    חבר

שלום רב, לא אני מנסה להעביר חומר שנמצא על המחשב השולחני בתיקיית WORD ואותו אני רוצה להעתיק לדיסק בכונן E כדי שאוכל להעלות אותו במחשב אחר .הכנסתי דיסק ריק לכונןfiles ready to be written to the cd    e מופיע לי שמוכנים לי קבצים להעביר לדיסק אך עם התראה שלא הכנסתי דיסק לכונן E.היתכן שהכונן E לא רואה את הדיסק.הדיסק נמצא בכונן E

itsho
    מנהל בפורום

אולי במקום אפשרות הצריבה העלובה המובנית בוינדוס, יהיה לך יותר פשוט להשתמש בתוכנת צריבה רגילה ?

כל התוכנות להלן – חינמיות לחלוטין !

1. http://cdburnerxp.se/en/download

2. http://www.burnaware.com/

3. http://www.nch.com.au/burn/index.html

לינדה
    חבר

גם תוכנת הנרו שלי עושה לי בעיות.מצאתי לנכון לעדכן את הקובץ השני ששלחת לי כי מוצאת בו אפשרות צריבת קבצי דטה,מוזיקה ודיוידי.הרגע מחקתי את הנרו שהיה לי.האם זה לא יצור בעיה כל שהיא עם המשחקים או המוזיקה שנמצאים במחשבי? האם כדאי להוריד נרו חדש יותר, אולי יש לך לינק שניתן להוריד נרו, או הבחירה השנייה מתוך השלוש ששלחת היא טובה יותר?

לינדה
    חבר

חבר הציע לי לעדכן את AHEAD NERO V7.0.1.2 מה דעתך על תוכנה זו? אני בעצם אעדיף תוכנה שתהיה לי קלה לשימוש לצריבת מוזיקה, סרטי DVD וקבצי דטה.אשמח להמלצתך מה רצוי ונוח יותר לשימוש.

לינדה
    חבר

התקנתי את התוכנה BURN AWARE ביתית אנסה להשתמש בה מקווה שאסתדר.אשמח לקבל עצות במידה והתקנתי לא נכון.תודה.לינדה

לינדה
    חבר

היי שוב אני, התקנתי תכנת הצריבה והכל קשורה, אך מסתבר שהתוכנה אינה חינם היא ניתנה לי רק ל-10 ימים בלבד.האם יש פתרון אחר?

בעיה חדשה, אשמח לקבל עזרה בעבודה שיצרתי כמצגת בפאור פוינט ואותה אני רוצה להפוך לסרט עם להוסיף מנגינה ברקע. את המנגינה כבר הורדתי ושמרתי ואת העבודה כבר סיימתי בפאור פוינט רוצה לשלב בין שניהם כמצגת הפאור פוינט רצה כסרט והמנגינה עליה. ניסיתי דרך עזרה של פאור פוינט והיה קשה להבין ההסבר שלהם. הדריכו אותי דרך הוספה בסרגל העליון ולא ממש הצליח.אשמח לעזרה נוספת זו. תודה לינדה

itsho
    מנהל בפורום

לBurnAware יש 3 גירסאות. כנראה שלא הורדת את הגירסה החינמית. מכאן מורידים אותה

לגבי הבעיה השניה :

א. פתחי בבקשה נושא חדש לגביו

ב. יתכן ועדיף לך להשתמש בתוכנה לעריכת וידאו (כדוגמת עורך הסרטים של וינדוס) ולא מצגות. כי די קשה לסנכרן מוזיקה ותמונות בצורה חלקה בתוך פאוור פוינט (מנסיון)

לינדה
    חבר

שלום רב, אכן עידכנתי את הגירסה הלא חינמי.מחקתי והתקנתי מחדש את ה-BURNAWARE-FREE מקווה שהפעם אסתדר איתו.אדווח אם הולך טוב.תודה על עזרתך.

לגבי הבעיה הבאה אפתח נושא חדש כפי שהתבקשתי.שוב תודה על הכל.לינדה

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.