פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › האם מחיקת התקנות של תוכנות – מזיקה? This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 3 months by itsho. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 6 בינואר 2010 בשעה 14:53 #29604 מתןחבר שלום ברצוני "לנקות" קצת את זיכרון המחשב ע"י מחיקת תוכנות והתקנות שאיני זקוק להם עוד. הייתי רוצה לדעת אם מחיקת קובץ התקנה(SETUP) של תוכנה יכול לפגוע ביעילות פעולתה במידה ואני בוחר להשאיר אותה. תודה 6 בינואר 2010 בשעה 15:38 #29605 מיריתחבר שלום matanp1 אם תמחק את קובץ ההתקנה, לרוב לא תפגע בפעילות של התוכנה. 8 בינואר 2010 בשעה 09:56 #29671 itshoמנהל בפורום אמת, אם מוחקים קובץ התקנה – אין סכנה לתוכנה המותקנת. אך יש מקרים חריגים – אם תמחק התקנות ש"יושבות" בתיקיה [code]c:\windows\installer[/code] יכולות להווצר מגוון בעיות. ולכן – אל תגע בתיקיה הזו. בנוסף, הרי לך כלי מצוין לניקוי המחשב משאריות של תוכנות ו***שמגיע מהאינטרנט ונשאר במחשב וכדו – CCleaner – הורדה זו לא כוללת את סרגל הכלים המציק מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר