פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שאלה לגבי מסנגר [תקלה נפתרה] This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 4 months by גיא. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 26 בינואר 2010 בשעה 10:25 #30238 גיאחבר יש לי מסנגר עם אותו חשבון גם בעבודה וגם בבית לפני כמה זמן חסמתי מישהו שהייתי בקשר איתו והוא בכל זאת מצליח לפנות אלי אני יכול להגיד רק שבעבודה התקינו לי מחדש את המחשב וגם את המסנגר יכול ליהיות שבגל שהתקנתי את המסנגר מחדש כל החסימות שלי אופסו? כלומר כל מי שחסמתי כבר לא חסום בגלל זה? בתודה מראש 26 בינואר 2010 בשעה 10:45 #30239 מיריתחבר שלום aaron10, ברמת העיקרון כאשר מבצעים חסימה היא מוגדרת לכל מחשב בו תתחבר בכל מקום, כך שאין קשר למחיקה וההתקנה מחדש. במידה והוא עדיין ממשיך לשלוח הודועת, נסה לבצע חסימה מחדש ולדווח עליו (ניתן לבצע זאת בעת החסימה). 26 בינואר 2010 בשעה 13:31 #30246 גיאחבר אוקיי ) הבנתי אני באמת אחסום עוד פעם המון המון תודה עזרתה לי מאוד מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר