הודעה על מודול חסר+בעיית פתיחת לינקים

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים הודעה על מודול חסר+בעיית פתיחת לינקים

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אנג'ל
    חבר

שלום רב,

קופצת למסך חלונית עם ההודעה הבאה: המודול

program files/comon files/paretologic/uus2/uus.dll לא נמצא

כמו כן, אולי קשור לבעיה הראשונה, לאחרונה אני לא מצליחה להיכנס ללינקים הנשלחים אלי דרך מיילים ל- outlook, בניסיון להיכנס לקישור אני מקבלת את ההודעה "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה, נא פנה למנהל המערכת".מיותר לציין שמדובר במחשב אישי בייתי. אין לי בעיה עם לינקים דרך ה- explorer או דרך ה- gmail.

תודה לכל סיוע, שרי

eladmilr
    חבר

לגבי הבעיה הראשונה :

היכנסי להתחל – כל התוכניות (אני מניח שיש לך XP) – כלים – כלי מערכת – משימות מתוזמנות. ייפתח חלון ובו תמחקי את PARETOLOGIC REGISTREATION

לגבי הבעיה השניה:

יש כאן מדריך מפורט מאתר נענע שאמור לפתור את הבעיה:   http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=186447&TypeID =1&sid=127 
    לגבי החלק שבו יש שינויים ברג'יסטרי(אם הבעייה לא תיפתר). לא מומלץ לבד אלא בעזרת מישהו שיודע מה הוא עושה! וכמובן מומלץ בכל מקרה לגבות את קבצי הרג'יסטרי לפני כל שינוי שלהם.

אנג'ל
    חבר

ראשית תודה רבה על תשובתך!

נראה לי שהבעיה הראשונה אכן נפתרה. את הבעיה השניה לא הצלחתי לפתור כרגע. אני לא מצליחה להגיע לדף כפי שהוא מופיע במדרי המפורט. שוב תודה, שרי

eladmilr
    חבר

בבקשה, הפתרון המוצע על פי אתר נענע :

1. בתוכנת האאוטלוק, הקישי על כלים (Tools), ואז אפשרויות (Options). בחלון האפשרויות, יש ללחוץ על לשונית אבטחה(Security).
    2. סמני את האפשרות אזור אינטרנט (Internet Zone, Less secure but more functional), כפי שמודגם בתמונה.

בכדי לבדוק האם חוסם הפרסומות הוא מקור הבעיה, ננסה לסגור אותו.

1. יש לפתוח את דפדפן האקספלורר, ללחוץ על כפתור כלים (Tools), לבחור Pop-up Blocker, ולבחור Turn off Pop-up Blocker

2. על מנת לנטרל תוכנות צד שלישי, כגון סרגל הכלים של Google או של Yahoo, יש להיכנס לתפריט כלים (Tools), לפנות אל אפשרויות אינטרנט (Internet options), וללחוץ על לשונית מתקדם (Advanced).
    3. בטלי את הסימון אפשר הרחבות דפדפן של יצרנים אחרים (Enable third-party browser extentions ):

4. על מנת שהגדרה זאת תיכנס לתוקף, יש לסגור ולפתוח מחדש את הדפדפן.

בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.